Τρίποντες βόμβες για το «15άρι»

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ στην πρώτη βραδιά της «διαβολοβδομάδας» και ποντάρει σε τρίποντα... έως 14.83!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Έσπασε το εντυπωσιακό σερί της πορηγούμενης εβδομάδας, με τον Καλάθη να χάνεται οριακά, αφού μοίραζε τελικές πάσες, αλλ οι συμπαίκτες του έβρισκαν σίδερο. Νέα «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague και φυσικά είμαστε εδώ με προγνωστικά μπάσκετ. Απόψε πάμε και πάλι με ειδικά παικτών και συγκεκριμένα σεσημασμένων σουτέρ τριών πόντων.

Προγνωστικά μπάσκετ: Όπου την βρίσκει…

Ξεκινάμε από την πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς, ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Σέρβοι στην έδρα τους ανεβαίνουν επίπεδο, αλλά αυτή η Ρεάλ πραγματικά δεν παίζεται. Αποφεύγω τα σημεία και επικεντρώνομαι στον Νεμάνια Νέντοβιτς. Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα χτυπήσουν με μακρινά σουτ τους Ισπανούς. Άλλωστε ποιος επιλέγει να τους χτυπήσει μέσα στη ρακέτα; Ο Σφαιρόπουλος έχει αρκετά καλούς σουτέρ στη φαρέτρα του, αλλά κανείς δε συγκρίνεται με τον Νέντοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ, στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι είχε 4/9, ενώ καλό παιχνίδι πραγματοποίησε απέναντι στη Ρεάλ και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.  Η Ρεάλ δεν είναι φόβητρο στην περιφερειακή άμυνα. Δέχτηκε τέσσερα τρίποντα από τον Γκούντουριτς, τρία από τον Μάνταρ, δύο από τον Ναν, τον Γουίλμπεκιν, τον…. Καλάθη και τον Λαρεντζάκη!!! Ο Ερυθρός θα ψάξει μεγάλα σουτ, ειδικά αν βρεθεί πίσω στο σκορ και θεωρώ πως μπορεί να τα βρει στο πρόσωπο του «Νέντο».

Επέστρεψε με φόρα

Παρόμοια θα είναι και η λογική μου στην αναμέτρηση της Άλμπα Βερολίνου με την Μπαρτσελόνα. Στην πλευρά του αουτσάιντερ, ο πιο επικίνδυνος σουτέρ είναι ο Ματ Τόμας. Ο Αμερικανός επέστρεψε στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα με 1/2 τρίποντα, αλλά στον κυριακάτικο αγώνα με την Όλντενμπουργκ έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση με 4/7 τρίποντα. Οι Γερμανοί είναι το αουτσάιντερ και θα χρειαστούν μακρινά σουτ για να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.  Από την άλλη, η Μπάρτσα επίσης έχει θέμα με τους καλούς σουτέρ. Παίκτες όπως ο Χάουαρντ, ο Σιλντς, ο Ντόρσεϊ, ο Τεόντοσιτς και ο Νέντοβιτς έκαναν εξαιρετικά παιχνίδια απέναντί της. Πιστεύω λοιπόν, πως δύο τριποντάκια τα έχει και ο Ματ… τουλάχιστον!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Ρεάλ Μαδρίτης
Νέντοβιτς over 1,5 εύστοχα τρίποντα
1.80
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 14.83
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Ρεάλ Μαδρίτης
Νέντοβιτς 3+ εύστοχα τρίποντα
3.45
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Μπαρτσελόνα
Τόμας 3+ εύστοχα τρίποντα
4.30
BET: 7 units
Ειδικό
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Μπαρτσελόνα
Τόμας over 1,5 εύστοχα τρίποντα
2.08
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις