Με τον… σφαγέα και την παράδοση

προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Ανοίγει την διαβολο-βδομάδα ο #Dogass, με αποδόσεις που φτάνουν το 3.67.

Καλημέρα σε όλους. Άλλη μία διαβολο-βδομάδα της Euroleague ξεκινούν και τα προγνωστικά μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν.

Προγνωστικά Euroleague: Δυάδα πόντων με τους αρχισκόρερ

Οι σημερινές επιλογές μου κινούνται γύρω από τα γκαρντ. Η δυάδα που έφτιαξα είναι από το Eurocup και τη Euroleague. Πάμε στην πρώτη χρονολογικά επιλογή που είναι ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ρεάλ Μαδρίτης. Εδώ θα πάρουμε τους over 8,5 πόντους του Σαμπάζ Ναπίερ. Ο πρώην ΝΒΑer είναι εξαιρετικός σκόρερ και είναι από τα λίγα γκαρντ που μπορούν να σκοράρουν στην ομάδα του Βελιγραδίου. Με δεδομένο το ροτέισον που θα αναγκαστεί να κάνει ο coach Σφαιρόπουλος, ο χρόνος συμμετοχής του θα ανέβει με αποτέλεσμα να βρίσκω αξία.
Τη δυάδα τη συμπληρώνει ο γνωστός στο ελληνικό κοινό Έι Τζ. Σλότερ στην αναμέτρηση της Γκραν Κανάρια με την Τρέντο. Εδώ και 15 μέρες δεν σκοράρει με ευκολία. Η ιταλική ομάδα είναι ότι πρέπει για να ξεμπουκώσει αφού, η άμυνά της είναι από τις χειρότερες της διοργάνωσης.

Ευκαιρία να βρει ρυθμό ο Ισλανδός

Πάμε στην τελευταία επιλογή που είναι οι over 4,5 πόντοι του Χέρμανσον στην αναμέτρηση της Βαλένθια με την Παρτιζάν. Επέστρεψε μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού ο Ισλανδός πλειμέικερ. Τρίβει τα χέρια του Μουμπρού, αφού επιτέλους θα πάρουν ανάσες οι Τζόουνς και Γιόβιτς. Ο Χέρμανσον στη μέτρια μέρα του το βγάζει το όριο αυτό με δύο τρίποντα.
Δυάδα απόδοσης 3.67
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Ρεάλ Μαδρίτης
Ναπίερ over 8,5 πόντοι
1.90
22:00
Γκραν Κανάρια - Τρέντο
Έι Τζ. Σλότερ over 8,5 πόντοι
1.93
BET: 40 units
Μονό
22:00
Βαλένθια - Παρτιζάν
Χέρμανσον over 4,5 πόντοι
1.88
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις