Πληρώνει ο Νικ… έως 16.50!

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Φενέρ με τη Μονακό, ποντάροντας πάνω στο Νικ Καλάθη.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Άλλη μια εύκολη πληρωμή χθες και μετά από τόσα σερί ταμεία ήρθε η ώρα να ρισκάρουμε στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ. Η σημερινές επιλογές προέρχονται από την αναμέτρηση της Φενέρ με τη Μονακό, σε ένα ματς με νέα δεδομένα.

Προγνωστικά μπάσκετ: Αναγεννιέται χωρίς τον Ιτούδη

Στον αγώνα που ανοίγει τη βραδιά, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τη Μονακό. Αυτό το ζευγάρι μας προσφέρει εξαιρετικά παιχνίδια με μικρές διαφορές και μεγάλα σκορ. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει τις τελευταίες μέρες. Ο Ιτούδης αποτελεί παρελθόν μετά την ήττα από την Εφές στο πρωτάθλημα και το κακό σερί των τελευταίων εβδομάδων. Ο Έλληνας κόουτς είχε χάσει εδώ και καιρό τα αποδυτήρια, έχοντας κόντρα με αρκετούς παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο «παρκαρισμένος» στην αρχή της σεζόν, Νικ Καλάθης.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι σοφό να πάμε σε σημείο, αφού πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει η Φενέρ σε αυτή την αλλαγή. Αντίθετα, στα ειδικά υπάρχει μια μεγάλη πρόκληση. Ο Νικ Καλάθης είναι δεδομένα ένας από τους καλύτερους πασέρ της διοργάνωσης. Φέτος οι αριθμοί του δεν είναι αντιπροσωπευτικοί, αλλά το line των 3,5 ασίστ είναι αστείο για την κλάση του. Πέρυσι, με τη Μονακό, μοίρασε επτά και οκτώ ασίστ στα δύο παιχνίδια. Η παρέα του Τζέιμς είναι από τις χειρότερες ομάδες σε αυτόν τον τομέα, αφού επιτρέπει στον αντίπαλο πάνω από 18 ασίστ ανά ματς. Θεωρώ λοιπόν πως υπάρχει μεγάλη αξία στις πάσες του Έλληνα γκαρντ και σκέφτομαι σοβαρά να ρισκάρω με ανεβασμένα όρια.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Μονακό
Καλάθης 4+ ασίστ
2.52
BET: 25 units
Fun Bet
19:45
Φενέρμπαχτσε - Μονακό
Καλάθης 6+ ασίστ
7.70
BET: 12 units
Fun Bet
19:45
Φενέρμπαχτσε - Μονακό
Καλάθης 8+ ασίστ
16.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις