Εδώ είναι Βελιγράδι!

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Άλμπα Βερολίνου, ποντάροντας σε combo!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Εξαιρετικά κύλησε η περασμένη εβδομάδα με συνεχόμενα ταμεία στη διπλή αγωνιστική. Σήμερα επιστρέφω με προγνωστικά μπάσκετ και ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Η προσοχή μου στρέφεται στο Βελιγράδι, και θα ποντάρω σε ένα combo απόδοσης 1.87

Προγνωστικά μπάσκετ: Διαφορά ποιότητας

Στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου. Οι Σέρβοι προέρχονται από μια κακή «διαβολοβδομάδα», αφού ηττήθηκε από Βαλένθια και Μπασκόνια στην Ισπανία. Η ουραγός Άλμπα πέτυχε τη δεύτερη νίκη της, πολύ  δύσκολα απέναντι στη Ζαλγκίρις, αλλά ηττήθηκε από την… μισή Εφές.

Στα μάτια μου τα δύο ρόστερ δε συγκρίνονται όσο αφορά την ποιότητα, το βάθος και την εμπειρία. Ο Ερυθρός Αστέρας στοχεύει στα play offs ή έστω στα play ins και αν θέλει να έχει ελπίδες, τότε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να τα καθαρίζει στην έδρα του. Το «σπίτι» του άλλωστε πρέπει να μπει στην εξίσωση, αφού αποτελεί δύσκολο εμπόδιο για κάθε αντίπαλο. Οι δυο ομάδες δίνουν ρυθμό και διαθέτουν εξαιρετικούς σουτέρ, με αποτέλεσμα τα παιχνίδια τους να έχουν υψηλά σκορ.

Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό, θα ποντάρω στη νίκη των γηπεδούχων με τουλάχιστον έξι πόντους διαφορά, σε ένα παιχνίδι που θα έχει τουλάχιστον 153 πόντους!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Combo
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Άλμπα Βερολίνου
1 (-5,5) & over 152,5
1.87
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις