Ειδικά στη Βαρκελώνη έως 8.60!

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Φενέρμπαχτσε, ποντάροντας σε ειδικά έως 8.60!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Δε χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ χθες, αφού ο Ταβάρες μάζεψε εύκολα εννέα ριμπάουντ και μας πλήρωσε λίγο μετά το ημίχρονο. Απόψε, τελευταία ημέρα της διπλής αγωνιστικής, είμαστε και πάλι εδώ με προγνωστικά μπάσκετ και είπα να το ρισκάρουμε λίγο παραπάνω, αφού η εβδομάδα πήγε εξαιρετικά.

Προγνωστικά μπάσκετ: Αξίες στη Φενέρ

Σε ένα από τα ντέρμπι της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Φενέρ και οι δυο ομάδες θέλουν να επανέλθουν στις νίκες μετά τα άσχημα αποτελέσματα με Βίρτους και Μπασκόνια αντίστοιχα. Δε θα μπλέξω με σημεία, ως συνήθως, αφού στα ειδικά υπάρχει πολύ ζουμί!

Ξεκινάω από τον Μότλεϊ. Ο σέντερ της Φενέρ έχει το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής , ειδικά όταν λείπει ο Παπαγιάννης. Πέρυσι έκανε δυο εξαιρετικά παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα. Οι Ισπανοί πονούν και φέτος στην άμυνα μέσα στη ρακέτα. Μερικά παραδείγματα από παίκτες που έκαναν πάρτι με διψήφια νούμερα απέναντί της είναι οι: Λοβέρν, Φολ, Μίτροβιτς, Νίμπο, Ριβέρο και… Μπαλτσερόφσκι! Θεωρώ ότι θα πάρει μπάλες και μπορεί να ξεπεράσει το line των 10,5 πόντων.

Δεύτερη επιλογή από την ομάδα του Ιτούδη είναι ο Καλάθης. Αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα και είναι σχετικά ξεκούραστος μετά τα 13 λεπτά απέναντι στη Μπασκόνια. Δε συζητάμε για την ποιότητά του στη δημιουργία. Είδα το όριο των ασίστ στο 3,5 και έτριβα τα μάτια μου. Από σεβασμό και μόνο σε έναν από τους καλύτερους πασέρ της Ευρώπης, αυτό πρέπει να παιχτεί στο over. Τώρα, αν κάποιος θέλει να ρισκάρει, ανεβάζει το line ακόμα παραπάνω!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:30
Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε
Μότλεϊ over 10,5 πόντοι
2.05
BET: 25 units
Ειδικό
21:30
Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε
Καλάθης over 3,5 ασίστ
1.82
BET: 25 units
Fun bet
21:30
Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε
Καλάθης over 6,5 ασίστ
8.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις