Η παράδοση του Έντι

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ποντάροντας στον Ταβάρες.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Το χθεσινό ματς πήγε ακριβώς όπως το περιγράψαμε. Οι δυο ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ και η αναμέτρηση κρίθηκε στα φάουλ των τελευταίων λεπτών. Το σερί συνεχίζεται λοιπόν, και σήμερα είμαστε εδώ με προγνωστικά μπάσκετ και πάλι από ένα παιχνίδι της Euroleague. Πιο συγκεκριμένα, θα επικεντρωθούμε στον αγώνα του ΟΑΚΑ ελπίζοντας να πληρωθούμε.

Προγνωστικά μπάσκετ: Έχει παράδοση στο ΟΑΚΑ

Το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στο ΟΑΚΑ, για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Απογοήτευσε η ομάδα του Αταμάν απέναντι στην Εφές και ελπίζει να ρεφάρει με μια καλή εμφάνιση σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Από την άλλη η Ρεάλ, το χαβά της. Πέρασε και από το ΣΕΦ και δείχνει άτρωτη. Σίγουρα είναι το φαβορί, αλλά δε θα μπλέξουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει μονάδες που μπορούν να κρίνουν ένα τέτοιο ματς και μπροστά στον κόσμο του έχει παραπάνω κίνητρο να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Αυτός που θα μας απασχολήσει απόψε είναι ο Ταβάρες. Ο σέντερ των Ισπανών κάνει εξαιρετικά παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Μετράει δύο double double στα τελευταία τρία ματς. Το όριο των ριμπάουν του είναι στο 6,5 και το έχει επιβεβαιώσει σε 4/5 τελευταία ματς στην Αθήνα. Απέναντί του θα βρει μια ομάδα με μεγάλο πρόβλημα στο ριμπάουντ. Είδαμε τι έκανε προχθές ο Τζόουνς και δεν ήταν ο πρώτος που τα κατάφερε τόσο καλά. Σε επίπεδα άνω του διπλασιασμού το over, έχει μεγάλη αξία!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:15
Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης
Ταβάρες 7+ ριμπάουντ
2.22
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις