Ε, όχι και 12,5!

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Επιστρέφουμε με προγνωστικά μπάσκετ και αυτή την εβδομάδα θα χορτάσουμε Euroleague, αφού διανύουμε μία ακόμα «διαβολοβδομάδα» που περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Απόψε θα εστιάσουμε στο ΣΕΦ, σε ένα άτυπο remake του περσινού τελικού και θα ποντάρουμε σε ένα ειδικό.

Προγνωστικά μπάσκετ: Υψηλό το line του Ντεκ

Σε ένα από τα ντέρμπι της βραδιάς, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Μπαρτζώκα αρχίζει να λύνει τα προβλήματα της σε ποσοτικό επίπεδο και θεωρώ πως στο επόμενο διάστημα θα έχει ανοδική πορεία. Από την άλλη, η κάτοχος του τροπαίου, Ρεάλ, είναι μια κατηγορία μόνη της στη φετινή διοργάνωση. Παίζει κατά κοινή ομολογία το καλύτερο μπάσκετ και μόλις πριν λίγες μέρες γνώρισε την πρώτη της ήττα και μάλιστα στην παράταση από τη Φενέρ. Προσωπικά θα αποφύγω το σημείο, αφού δε βλέπω καθαρό φαβορί στην αναμέτρηση.

Αντίθετα βρίσκω αξία σε ένα ειδικό. Οι Ισπανοι δεν έχουν στη διάθεσή τους το τελευταίο διάστημα τον Γιαμπουσέλε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί ο χρόνος και ο ρόλος των Ντεκ και Χεζόνια. Εμείς θα επικεντρωθούμε στον Αργεντίνο. Εξαιρετικό ριμπαόυντερ, δίνει και τις πασούλες του πού και πού, αλλά δεν τον λες και δεινό σκόρερ. Μην πέσετε να με φάτε! Μεγάλο εργαλείο, αλλά δεν μπορώ να τον βλέπω να σουτάρει! Θα πάρει κάποιες προσπάθειες στο ποστ, άντε και κανένα καλάθι από επιθετικό ριμπάουντ. Δεν βρίσκω λογικό το όριο των 12,5 πόντων. Πρόκειται για έναν παίκτη με 7,4 πόντους στη σεζόν, 11,2 στη Euroleague και απόψε θα αντιμετωπίσει μια άμυνα που παίζει στο όριο του φάουλ. Under λοιπόν, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:15
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης
Ντεκ under 12,5 πόντοι
1.83
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις