Γκολ στην Αρκαδία έως 2.05

προγνωστικά κληματσούδας

Στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός ποντάρει εις διπλούν ο #Klhmats σε αποδόσεις έως 2.05.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Μέτρια η εβδομάδα στις στήλες, ευτυχώς η VIP υπηρεσία πήγε εξαιρετικά. Στην τελευταία, εκείνη της Πέμπτης, η δυάδα πλήρωσε μισή, καθώς είχαμε ένα ταμείο και μία επιστροφή χρημάτων. Πάμε στο σημερινό.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Οι δύο ομάδες μάχονται με κοινό στόχο, θα έλεγα, την είσοδο στην εξάδα και την παρουσίαση του καλύτερου δυνατού ποδοσφαίρου. Κατά διαστήματα έχουν αφήσει θετικό αντίκτυπο, έχουν δείξει σε αρκετές περιπτώσεις πως διαθέτουν επιθετικές αρετές και στο μεταξύ τους «υπόσχονται» γκολ.

Στα δικά μου μάτια, ο Πανσερραϊκός σταδιακά βρίσκεται σε πτώση. Ταξιδεύει στην Αρκαδία για να πάρει βαθμό/βαθμούς, όμως ο Αστέρας μόνο αμελητέα ποσότητα δεν θεωρείται. Αντιθέτως, αποτελεί ένα σύνολο που πιθανότατα θα πιέσει, θα δημιουργήσει κινδύνους και θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του.

Κρατάω το anytime score του 1-0, θέλοντας δηλαδή να προηγηθούν οι γηπεδούχοι, αλλά και το ειδικό ποντάρισμα με γκολ και στα δύο ημίχρονα που υπερδιπλασιάζει.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μονό
20:00
Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός
Anytime score: 1-0
1.85
BET: 25 units
Μονό
20:00
Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός
Γκολ και στα 2 ημίχρονα
2.05
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις