Το 35άρι που δε θα μείνει για πολύ!

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Παρτιζάν με τον Παναθηναϊκό και ρίχνει βόμβα στο 35.00!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Επιστρέφουμε με προγνωστικά μπάσκετ και ταξιδεύουμε στο Βελιγράδι, σε μια βραδιά που θα απολαύσουμε το μεγαλύτερο μέρος της 11ης αγωνιστικής της Euroleague. Στο στόχαστρο σήμερα ένα ειδικό παίκτη σε απόδοση διπλασιασμού και μια βόμβα στο 35.00!

Προγνωστικά μπάσκετ: Χαμηλό όριο για την κλάση του

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, η Παρτιζάν υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Μπορεί οι δυο ομάδες να απέχουν εννέα θέσεις στη βαθμολογία, όμως τους χωρίζουν μόλις δυο νίκες και στη φετινή διοργάνωση τα πάντα είναι αμφίρροπα. Πρόκειται για δυο σύνολα που αποδίδουν καλύτερα εντός έδρας και αυτό δίνει ένα προβάδισμα στην Παρτιζάν. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες στην αναμέτρηση που θα με αποτρέψουν από το να επιλέξω σημείο. Αναφέρομαι στα ερωτηματικά των Πάντερ και Αβράμοβιτς, αλλά και στο πως θα δούμε τον Παναθηναϊκό να αποδίδει εκτός έδρας σε μία περίοδο που είναι σε ανοδική πορεία.

Η επιλογή μου λοιπόν προέρχεται και πάλι από τα ειδικά παικτών. Ο Κέντρικ Ναν βγάζει στο παρκέ όλο και περισσότερα στοιχεία όσο προσαρμόζεται. Πρόκειται για έναν παίκτη με επιθετικό ταλέντο που λίγοι διαθέτουν στην Ευρώπη. Απόψε θα έχει απέναντί του μία από τις χειρότερες περιφερειακές άμυνες. Ειδικά χωρίς τον Αβράμοβιτς, η Παρτιζάν δέχτηκε στο ματς με την Εφές 27 πόντους από τον Λάρκιν, 18 από τον Τόμπσον, αλλά και στο ματς με την Τσεντεβίτα δέχτηκε 29 από τον Μπλάζιτς και 18 από τον Πρέπελιτς. Ακόμα όμως και όταν ήταν πλήρης, παίκτες όπως ο Φρανσίσκο, ο Έντουαρντς, ο Ντόρσεϊ, ο Χάουαρντ και ο Μαρίνκοβιτς έκαναν εξαιρετικά παιχνίδια απέναντί της. Βασική επιλογή λοιπόν οι τουλάχιστον επτά πόντοι του Ναν και φυσικά μπορούμε να ανέβουμε όσο θέλουμε. Σαν fun bet θα τον ποντάρω και ως πρώτο σκόρερ στο 35.00! Ναι, είναι υπερβολικό και δε θα μείνει για πολύ σε αυτά τα επίπεδα!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:45
Παρτιζάν - Παναθηναϊκός
Ναν over 6,5 πόντοι
1.95
BET: 30 units
Ειδικό
21:45
Παρτιζάν - Παναθηναϊκός
Ναν over 8,5 πόντοι
2.77
BET: 15 units
Fun bet
21:45
Παρτιζάν - Παναθηναϊκός
Πρώτος σκόρερ: Ναν
35.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις