Ώρα για φαβορί στο 2.08

προγνωστικά κληματσούδας

Ο #Klhmats ολοκληρώνει το ευρωπαϊκό τριήμερο με δυάδα του 2.08 στηρίζοντας τα φαβορί.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Ώρα να ολοκληρώσουμε το ευρωπαϊκό τριήμερο με δυάδα στο 2.08.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Στο Καζακστάν ταξιδεύει η Ντινάμο Ζάγκρεμπ για να αντιμετωπίσει την Αστάνα. Οι Κροάτες έχουν πάρει τον αέρα του αντιπάλου τους φέτος και με την επιστροφή του Πέτκοβιτς, ενισχύουν ακόμη περισσότερο τον φαβοριτισμό τους. Συν τοις άλλοις, η Ντινάμο θέλει αποκλειστικά το διπλό και βρίσκεται υπό πίεση. Θα την στηρίξω με κάλυψη.

Ακόμη, θα σταθώ στο παιχνίδι Άλκμααρ – Ζρίνσκι Μόσταρ. Μεγάλο φαβορί η Άλκμααρ, που ψάχνει και αυτή μόνο νίκη. Εκτιμώ πως η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη και οι Ολλανδοί, ιδίως εντός έδρας, δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Στηρίζω και εδώ το φαβορί και μάλιστα με ασιατικό χάντικαπ.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Δυάδα απόδοσης 2.08
17:30
Αστάνα - Ντινάμο Ζάγκρεμπ
2 dnb
1.42
19:45
Άλκμααρ - Ζρίνσκι Μόσταρ
1 (-1 AH)
1.47
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις