ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Σε Πόλη, Μόναχο και Μπράγκα με 3.20

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Σε Πόλη, Μόναχο και Μπράγκα με 3.20

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Σε Πόλη, Μόναχο και Μπράγκα με 3.20

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Προγνωστικά σνούκερ: Σεβασμός σε κάθε παίκτη

Προγνωστικά σνούκερ: Σεβασμός σε κάθε παίκτη

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Σε Πόλη, Μόναχο και Μπράγκα με 3.20

Προγνωστικά

Δεύτερη μέρα της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και ο #Psyradios έχει προγνωστικά με bet builder, μονό και δυάδα!

Δεν έχουν τελειωμό οι ατυχίες και οι κουβάδες για τον μήνα Νοέμβρη. Τη προηγούμενη Παρασκευή Αμβούργο και Μπάγερν μας την έκαναν τη ζημιά, αφού αμφότερες ενώ σκόραραν από νωρίς, έμειναν εκεί, χωρίς να το επαναλάβουν και στο δεύτερο ημίχρονο, που ήταν και το ζητούμενο. Πάλι καλά που Ανόβερο και Χέρτα κάνοντας το χρέος τους πλήρωσαν τα δύο γκολ στο πρώτο μισό του αγώνα και έτσι οι συνολικές απώλειες της βραδιάς ήταν περιορισμένες. Δεν μας πάει ξεκάθαρα, άφησα το Σαββατοκύριακο να κυλήσει απέχοντας και επιστρέφω μεσοβδόμαδα με προγνωστικά απο το Champions League. Δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση των ομίλων, πάμε να δούμε τι έβγαλε η διαλογή.

Σε Πόλη, Μόναχο και Μπράγκα με 3.20

Δύο προσπάθειες στην εστία από νωρίς

Γαλατάσαραϊ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τελικός στη Πόλη νωρίς το απόγευμα, με τους Άγγλους να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Ενδεχόμενη ήττα σημαίνει αυτόματα τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης για την ομάδα του Τεν Χαγκ, ο οποίος έχει να πονοκεφαλιάζει και για τις κομβικές απουσίες που έχει η ομάδα του σε όλες τις γραμμές. Οι Τούρκοι είναι πανίσχυροι στην έδρα τους και με τη βοήθεια του κόσμου τους θέλουν το τρίποντο για να καπαρώσουν τη δεύτερη προνομιούχο θέση και ανάλογα με την έκβαση του ματς στο Μόναχο, να πάνε στη Κοπεγχάγη σε δύο εβδομάδες κρατώντας την τύχη στα χέρια τους.

Δεν θα ασχοληθώ ούτε με σημείο, ούτε με τα γκολ στο ματς, παρόλο που κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι η αδυναμία στα αμυντικά τους καθήκοντα, γεγονός που προϊδεάσει για πολλά γκολ εκατέρωθεν. Δύο ζητούμενα σε ένα bet builder θα αποτελέσουν τη βασική μου επιλογή για απόψε και αφορούν ποδοσφαιριστές των δύο αντιπάλων.

Με δεδομένο ότι ο Ράσφορντ δεν ταξίδεψε στην Τουρκία, Μαρσιάλ και Χόιλουντ αποτελούν τις δύο επιθετικές αιχμές της Μάντσεστερ. Ο Δανός μπορεί να μην έχει σπάσει το ρόδι ακόμα στη Premiere League αλλά στο Champions League έχει ήδη πετύχει πέντε γκολ και λογικά και σήμερα θα πάρει προσπάθειες. Ένα σουτ του στην εστία ζητώ, ενώ το ίδιο αναζητώ και από τον Ζαχά της Γαλατάσαραϊ. Ο Ιβοριανός αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες, με τον παίκτη να έχει σκοράρει τέσσερις φορές στα τελευταία πέντε ματς απέναντι στην πρώην ομάδα του, από την οποία έφυγε με τη στάμπα του αποτυχημένου.

Προγνωστικά: Κοπεγχάγη βάλε ένα γκολ

ΜπάγερνΚοπεγχάγη: Οι Βαυαροί έχουν καπαρώσει πρόκριση και πρωτιά και συνεχίζουν να παρουσιάζονται σοβαροί στο θεσμό που, κακά τα ψέματα, είναι ο διακαής τους πόθος και τη φετινή σεζόν. Λογικά ο Τούχελ δεν θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, θέλοντας να κρατήσει την ομάδα του σε εγρήγορση και ρυθμό κυρίως για τη Bundesliga, καθώς συνεχίζει να κυνηγά τη Λεβερκούζεν στη βαθμολογία. Οι Δανοί έχουν αποδείξει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους ότι θέλουν την πρόκριση, ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα στην «Αλιάντζ Αρίνα» απόψε θα τους δώσει την ευκαιρία να παίξουν τη τελευταία αγωνιστική τα ρέστα τους απέναντι στη Γαλατάσαραϊ.

Δεν έχει δώσει δικαιώματα η ομάδα του Μονάχου πλην της έκπληξης και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, οπότε και αναμένω να πάρει το τρίποντο. Οι Δανοί όμως δεν θα έχουν ρόλο κομπάρσου και παίζοντας εξαιρετικά τη κόντρα, σίγουρα θα βρουν κενούς χώρους και ευκαιρίες απέναντι σε μια ούτως ή άλλως προβληματική άμυνα. Ένα γκολ τους ψάχνουμε και υπό προϋποθέσεις και εφόσον υπάρχει και το σενάριο να εξελιχθεί το ματς σε ροντέο και περισσότερα.

Προγνωστικά: Νέος αέρας στο Βερολίνο

ΜπράγκαΟυνιόν Βερολίνου: Οι Πορτογάλοι θέλουν δύο νίκες απέναντι σε Ουνιόν και Νάπολι εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική για να έχουν πιθανότητες απευθείας πρόκρισης, κάτι που βέβαια ενδεχομένως να μην φτάσει, εάν η Ναπολι βγάλει απόψε διπλό μέσα στη Μαδρίτη. Αδυνατούν όμως να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, αφού μετράνε ήδη δύο ήττες στον όμιλο με αντικειμενικό τους στόχο τη συμμετοχή τους στο Europa League.

Τον ίδιο στόχο μπορεί να πετύχει και η Ουνιόν, η οποία ναι μεν έχει ένα βαθμό στον όμιλο, ναι μεν έχει ξεχάσει πότε είναι η τελευταία φορά που κέρδισε επίσημο ματς φέτος, αλλά πάει απόψε στην Πορτογαλία με νέο προπονητή, τον Κροάτη Νενάντ Μπιέλιτσα και από μόνο του το γεγονός ενδεχομένως να δώσει ώθηση για κάτι καλό απόψε. Τόσο καλό ώστε να δώσει και νίκη των φιλοξενούμενων; Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά με δεδομένο ότι θα παίξει πάλι άμυνα και θα χτυπήσει στη κόντρα και με δεδομένα τα κενά στην άμυνα της Μπράγκα βλέπω την Ουνιον να σκοράρει.

Δες όλο το live bet του Psyradios με ένα κλικ

Bet builder
19:45
Γαλατάσαραϊ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1+ προσπάθεια στην εστία Χόιλουντ & Ζαχά
3.10
BET: 10 units
Μόνο
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Κοπεγχάγη
Κοπεγχάγη over 1.0
3.20
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.95
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Κοπεγχάγη
Goal/goal
1.61
22:00
Μπράγκα - Ουνιόν Βερολίνου
Goal/goal
1.83
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις