Αντιεμπορικό μεν, 2.30 δε

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Επιλογή σε εξ αναβολής αναμέτρηση στην Super League 2 έχει ο #Blackbird σε απόδοση υπερδιπλασιασμού.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Σε εξ αναβολής αγώνα για την 9η αγωνιστική της Super League 2 στρέφουμε το ενδιαφέρον στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Θελκτικό το 2.30

Στην Κοζάνη η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β’. Μετά από σχεδόν 20 ημέρες αγωνιστικής απραξίας, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, επιστρέφει στην δράση υποδεχόμενη τους «ασπρόμαυρους». Στο τελευταίο παιχνίδι που είχαν δώσει οι γηπεδούχοι, επιβλήθηκαν του Καμπανιακού στην Χαλάστρα με 0-1. Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα ψάχνουν σήμερα, ώστε να εδραιωθούν στην πεντάδα.

Ανάλογες ημέρες απραξίας έχει και η ομάδα του ΠΑΟΚ Β’, καθώς αναβολή πήραν δύο παιχνίδια, λόγω των υποχρεώσεων των παιχτών του με την Εθνική. Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε γνώρισε την ήττα με 2-0 από την ΑΕΛ στην Λάρισα.  Προβληματίζουν φέτος οι φιλοξενούμενοι, που έχουν μείνει χαμηλά στην βαθμολογία. Ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα, όμως η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολή, απέναντι σε μια ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της.

Δυσκολεύονται οι Θεσσαλονικείς μακριά από την έδρα τους. Η Κοζάνη στην έδρα της είναι δυνατή και περιμένει να πάρει και άλλα αποτελέσματα σε αυτήν. Στον άσο καταλήγω, ο οποίος πληρώνει 2.30 στην Novibet.

Αντιεμπορικό μεν, 2.30 δεΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αντιεμπορικό μεν, 2.30 δε

Μονό
15:00
Κοζάνη - ΠΑΟΚ Β'
1
2.30
BET: 11 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις