Συνέπεια και ανάγκη στο 1.80

Sportingbet - Κορυφαίο live στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez κάνει «διάλειμμα» από τα ευρωπαϊκά λημέρια και επιστρέφει με «ελληνική» στήλη και σημείο του 1.80.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης απόψε με ελληνικό ενδιαφέρον μέσα στις Ευρώπες και την αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλου με τον Πανσερραϊκό. Καλό σημείο εντοπίσαμε και πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Συνέπεια στο γκολ

ΝΠΣ Βόλος εναντίον Πανσερραϊκού σε παιχνίδι που είχε αναβληθεί και που έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν να αποφύγουν τις συνέπειες των τελευταίων θέσεων και να ξεφύγουν ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πλησιάσουν την εξάδα. Αμφότεροι βέβαια έχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους με την ομάδα του Λόπεθ να παρουσιάζεται βελτιωμένη στην Κρήτη ενώ εκείνη του Γκαρσία να δείχνει πως εκτός έδρας παθαίνει ολικά μπλακ-άουτ.

Θα ήταν αυτοκτονία να διαλέγαμε σημείο σε ένα τέτοιο ματς γιατί είναι η έννοια της τριπλής. Ωστόσο η συνέπεια τους στο σκοράρισμα μας οδηγεί στην επιλογή του αμφιτέρματος που πληρώνει… τίμια.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Μονό
17:00
Βόλος - Πανσερραϊκός
Goal/goal
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις