Σούπερ δυάδα με combo του 2.50

προγνωστικά κληματσούδας

Δεύτερη βραδιά Champions League και ο #Klhmats έφτιαξε σούπερ δυάδα με combo στο 2.50.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Έγραψα στήλη πριν ολοκληρωθεί το Μπαρτσελόνα – Πόρτο, μόνο που έβγαλα 4.80 και πολλά άλλα στο VIP, δεν χρειάζεται να κάνω απολογισμό στην στήλη. Ελάτε και εκεί βρε, έξτρα κέρδη είναι.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Ξεκινάω από το Μπάγερν Μονάχου – Κοπεγχάγη. Μεγάλη η διαφορά ποιότητας, ορεξάτη γενικώς η Μπάγερν Μονάχου και ο Χάρι Κέιν. Την Παρασκευή κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας την Κολωνία, κυριολεκτικά με σβηστές τις μηχανές. Μεγάλη η διαφορά ποιότητας με τους Δανούς, εκτιμώ πως μπορούν να πάρουν διαφορά ασφαλείας από ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα, βλέπω ανοιχτό ποδόσφαιρο στο Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σάλτσμπουργκ. Ποιοτικές ομάδες επιθετικά και οι δύο, οι γηπεδούχοι όμως είναι εξαιρετικοί εντός έδρας, δίνοντας τρελό ρυθμό στις αναμετρήσεις τους. Combo και εδώ, με over 0,5 ημίχρονο και over 1,5 τελικό.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Δυάδα απόδοσης 2.50
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Κοπεγχάγη
Over 2,5 & Μπάγερν over 0,5 ημίχρονο
1.65
22:00
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Σάλτσμπουργκ
Over 1,5 & over 0,5 ημίχρονο
1.52
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις