Δίνει απαντήσεις η Μπαρτσελόνα

προγνωστικά κληματσούδας

Μπαρτσελόνα - Πόρτο στο πρόγραμμα της ημέρας και ο #Klhmats ποντάρει στο 1.87 για το τρίτο σερί ταμείο του.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Εξαιρετικό το Σαββατοκύριακο που πέρασε, με ταμεία τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την κάβα μας.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Πόρτο, πολύ σημαντικό παιχνίδι για το σύνολο του Τσάβι, λίγες ημέρες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Συν τοις άλλοις, δεν ξεχνιέται και η εκτός έδρας γκέλα από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Champions League, με τους παίκτες του Καταλανού τεχνικού να καλούνται να δώσουν απαντήσεις πλέον στον αγωνιστικό χώρο.

Μπαρτσελόνα και Πόρτο ισοβαθμούν στους εννέα βαθμούς και στην κορυφή, μοιραία το μεταξύ τους παιχνίδι αποκτά τεράστια σημασία. Οι φιλοξενούμενοι δεν αποτελούν αμελητέα ποσότητα σε καμία περίπτωση, όμως οι τύχες του αγώνα, όπως είναι λογικό, θα κριθούν από τους γηπεδούχους. Εκτιμώ πως η Μπαρτσελόνα θα αφήσει πίσω της τις αρνητικές εμφανίσεις και θα επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Κρατάω τον άσο με -1 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.87 από τον Stoiximan!

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Πόρτο
1 (-1 ΑΗ)
1.87
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις