Καλό το 1.80, καλύτερο το 4.85

Καλό το 1.80, καλύτερο το 4.85

Προγνωστικά Euroleague: Έναρξη εβδομάδας και ο #Dogass ασχολείται με την εξ' αναβολής αναμέτρηση της Μακάμπι με τη Ρεάλ.

Καλημέρα σε όλους. Ο Κούσε και ο Μπαμπ για έναν πόντο και μία ασίστ αντίστοιχα, μας στέρησαν ένα καλό ταμείο. Σήμερα θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά μπάσκετ με την αναμέτρηση της Μακάμπι με την Ρεάλ.

Προγνωστικά Euroleague: Ο Αργεντίνος μοιράζει…σκορ

Λοιπόν, πάμε κατευθείαν στο ψητό γιατί δεν θέλω να σας κουράσω. Στη Ρεάλ αγωνίζεται στη θέση 3 ο Γκάμπριελ Ντεκ. Στους αγώνες της Euroleague παίζει περίπου 22 λεπτά (βέβαια αυτό το νούμερο είναι πλασματικό αφού, πολλά ματς τα καθαρίζει νωρίς και ο Αργεντίνος ξεκουράζεται). Σήμερα θα παίξει απέναντι σε μία σκληροτράχυλη ομάδα οπότε, ο δυναμισμός του θα χρησιμεύσει. Θεωρώ εξωφρενικές τις αποδόσεις των ασίστ του για έναν παίκτη που δίνει στα περισσότερα παιχνίδια τουλάχιστον μία. Γιατί τα λέω όλα αυτά θα μου πείτε. Δεν είναι τεράστιες οι αποδόσεις του 1.80 ,στην over 0,5 ασίστ και του 4.85 στην over 1,5 έναν παίχτη που έβγαλε τέσσερις πριν δύο μέρες;;;

Best Picks Δευτέρας με μπάλα, μπάσκετ και anteposts τένις!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Best Picks Δευτέρας με μπάλα, μπάσκετ και anteposts τένις!

Ειδικό
21:15
Μακάμπι - Ρεάλ Μαδρίτης
Ντεκ over 0,5 ασίστ
1.80
BET: 40 units
Ειδικό
21:15
Μακάμπι - Ρεάλ Μαδρίτης
Ντεκ over 1,5 ασίστ
4.85
BET: 20 units
Ειδικό
Μακάμπι - Ρεάλ Μαδρίτης
Ντεκ over 2,5 ασίστ
12.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις