Τεράστιο deal Χατζηνικολάου – Δείτε τι πέτυχε!

Τεράστιο deal Χατζηνικολάου - Δείτε τι πέτυχε!

Τι πούλησε ο μεγαλοδημοσιογάφος!

«Χρυσό» deal πέτυχαν ο Χατζηνικολάου και ο Κουρής, οι οποίοι πούλησαν στον Χάρη Πολίτη τον ραδιοφωνικό σταθμό “Ελληνικός 93.2”!

Είχε προηγηθεί πριν ένα χρόνο η πώληση του “Μέντα 88” στον όμιλο του ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση του Politis Group που δημοσιεύτηκε στα social media:

“Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στην ραδιοφωνική μας «οικογένεια» τον Ελληνικό 93.2! Με την απόκτηση του Ελληνικού 93.2 ο Όμιλος Πολίτη συνεχίζει την παράδοσή του στην βιομηχανία του ελληνικού ραδιοφώνου, μ’ έναν ακόμα σταθμό που έχει ως κοινή συνισταμένη την καλή μουσική, τον καλό στίχο και την ψυχή στην ερμηνεία. Ο Ελληνικός 93.2, θα συνεχίσει να μεταδίδει τόσο τα τραγούδια του σήμερα που ξεχωρίζουν από καταξιωμένους αλλά και νέους καλλιτέχνες, όσο και διαχρονικά τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ. Χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς αγκυλώσεις, περιορισμούς και ταμπέλες, ο Ελληνικός 93.2 επιλέγει και συγκεντρώνει σε μία συχνότητα τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες στιγμές του ελληνικού ρεπερτορίου και κερδίζει ολοένα και περισσότερο κοινό καθιστώντας τον σταθμό – ορόσημο στην έντεχνη ελληνική μουσική! Μείνετε συντονισμένοι για αυτά που έρχονται!”

Τεράστιο deal Χατζηνικολάου - Δείτε τι πέτυχε!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τεράστιο deal Χατζηνικολάου - Δείτε τι πέτυχε!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις