Χαρακτήρας και εμπειρία στο 1.95

Χαρακτήρας και εμπειρία στο 1.95

Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη και ποντάρισμα στην αναμέτρηση της Καισαριανής ανάμεσα σε Κηφισιά και Αστέρα.

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα μία στήλη σήμερα με ελληνικό ενδιαφέρον και την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Αστέρα Τρίπολης στα προγνωστικά μας. Πάμε να δούμε αμέσως την σημερινή επιλογή.

Προγνωστικά: Με την εμπειρία των φιλοξενούμενων

Στην Καισαριανή ακόμα ένα απόγευμα για την Κηφισιά, η οποία φέτος έχει δείξει καλά δείγματα εντός έδρας και προβλημάτισε όσο μπόρεσε τους μεγάλους που αντιμετώπισε, παίρνοντας κιόλας την ισοπαλία από την ΑΕΚ. Το παιχνίδι δεδομένα θα το χτυπήσει αφού θέλει να ανέβει όσο μπορεί βαθμολογικά.

Ο Αστέρας από την άλλη αποτελεί ύπουλη ομάδα και φέτος παρουσιάζεται στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια αρκετά σφιχτός. Δύσκολα θα δώσει χώρους στους γηπεδούχους, θα προσπαθήσει να χαλάσει με κάθε κόστος το παιχνίδι τους και θα ψάξει την νίκη όπου θα τον φέρει κοντά στην εξάδα.

Το παιχνίδι είναι ειδικών συνθηκών ωστόσο ποντάρουμε στην εμπειρία και στον τρόπο των φιλοξενούμενων, οι οποίοι φέτος μετρούν δύο διπλά σε Βόλο και Αγρίνιο. Επιλογή το διπλό με draw no bet σε απόδοση 1.95.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Μονό
16:00
Κηφισιά - Αστέρας Τρίπολης
2 dnb
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις