Δύο γκολ και 1.75

προγνωστικά κληματσούδας

Άρης - Παναθηναϊκός στο πρόγραμμα της Κυριακής και ο #Klhmats ποντάρει σε γκολ για το 1.75.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Εξαιρετικά πήγε η χθεσινή ημέρα, με ταμείο για τα γκολ. Υπερδιπλασιάσαμε και πλέον, σήμερα Κυριακή, ποντάρουμε εκ νέου στην Stoiximan Super League.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη, πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Κρας τεστ για τους ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει σουλουπώσει κατά πολύ το σύνολό του, όμως ακόμη δεν έχει αποδειχτεί εάν μπορεί να κοντράρει -ή και όχι- μία ομάδα από τις πρώτες τέσσερις.

Εάν στον Παναθηναϊκό θέλουν να μιλούν για τίτλο, πρέπει αν μη τι άλλο να περάσουν νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη. Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα o Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ξεκάθαρα για το τρίποντο, λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ.

Κρατάω το over 1,5 με over 0,5 ημίχρονο σε απόδοση 1.75 από τη Stoiximan, εκτιμώντας πως το παιχνίδι θα έχει ρυθμό από νωρίς. Ένα combo που μπορεί να επιβεβαιωθεί και από το πρώτο μέρος, εάν οι ομάδες είναι εύστοχες. Καλή μας επιτυχία!

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Combo
20:30
Άρης - Παναθηναϊκός
Over 1,5 & over 0,5 ημίχρονο
1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις