Ξυπνά επιτέλους στο 1.85

Ξυπνά επιτέλους στο 1.85

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη προγνωστικών όπου έχει ένα σούπερ ειδικό από το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Καλησπέρα σε όλους. Μία ακόμα στήλη απόψε με ποδοσφαιρική απόχρωση αυτή την φορά και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Το κίνητρο είναι σχετικά μονόπλευρο ωστόσο εμείς στα προγνωστικά μας έχουμε ωραίο ποντάρισμα. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: «Καθαρίζει» ο Μαροκινός

Ο Ολυμπιακός εναντίον του Παναιτωλικού λοιπόν σε ένα παιχνίδι με σχετικά μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την παραμονή τους ωστόσο δύσκολα θα μπορέσουν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στοιχηματικά δεν υπάρχει καμία αξία σε κάποιο σημείο πιθανώς ούτε σε γκολ καθώς το ματς των ερυθρόλευκων απέναντι στη Φράιμπουργκ μας καθιστά κάπως σκεπτικούς. Αντίθετα αξία υπάρχει σε ένα ειδικό. Ο Ελ Κααμπί βρίσκεται υπό αμφισβήτηση τελευταία και μπορεί να δείξει τις ικανότητες του στο άδειο φαληρικό γήπεδο. Το να βρει δίχτυα έστω μία φορά πληρώνει τίμια στο 1.85 και εμείς το επιλέγουμε.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Ειδικό
17:30
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
Να σκοράρει: Ελ Κααμπί
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις