Ώρα επανεκκίνησης στο 2.25

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη του 2.25 και με ελληνικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση της Κρήτης ανάμεσα σε ΟΦΗ και Βόλο.

Καλησπέρα σε όλους. Μία ακόμα στήλη απόψε με ποδοσφαιρική απόχρωση αυτή την φορά και την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΝΠΣ Βόλο για την Stoiximan Super League. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Εάν δεν κερδίσει χάνεται

Παιχνίδι με διπλή ανάγνωση και την προσπάθεια του ΟΦΗ να μπει στην εξάδα και του Βόλου να παραμείνει στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από απογοητευτικές εμφανίσεις απέναντι σε Άρη και ΠΑΣ (από τύχη δεν έχασε στα Ιωάννινα) και έχουν νέο προπονητή, τον Άνχελ Λόπεθ αφού ο Μπράτσος απολύθηκε. Πολλά προβλήματα, έλλειψη ποιότητας και σε γενικότερο πλαίσιο ανήκουν στις ομάδες που θεωρούνται φαβορί για πέσιμο.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι μετά την απώλεια στο ματς με τον ΠΑΣ είναι δεδομένο πως έχουν κυκλώσει ως must win το συγκεκριμένο ματς. Πολλοί λένε πως ακόμα παίζεται η θέση του Νταμπράουσκας, ο οποίος είναι σε δύσκολη θέση. Έτσι το σημερινό παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού και σε περίπτωση διαφορετικού αποτελέσματος από την νίκη τότε θα υπάρξουν προβλήματα.

Η αλήθεια είναι πως στοιχηματικά δεν βρίσκουμε εύκολα τόση αξία σε τέτοια ματς. Εδώ ίσως έχουμε το σημείο του ΠΣΚ στην Super League αφού ο ΟΦΗ εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει, οπότε επιλογή μας ο άσος, ο οποίος συνδυάζεται υπέροχα με το οver 0,5 ημίχρονο των γηπεδούχων δημιουργεί ένα φοβερό combo του 2.25.

Ώρα επανεκκίνησης στο 2.25ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ώρα επανεκκίνησης στο 2.25

Combo
18:15
ΟΦΗ - Βόλος
1 & ΟΦΗ over 0,5 ημίχρονο
2.25
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις