Ήρθε η ώρα για την επιστροφή στη δράση

προγνωστικά

Επιλογή με βάση την έδρα και ο στόχος για το δέκατο σερί άρθρο στο ταμείο για τον #DonKihotis με 1.75

Καλησπέρα. Πλούσιο το πρόγραμμα αυτό το σαββατοκύριακο λόγω της επιστροφής στην κανονικότητα με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και θα πάμε σε ένα ματς από τα μέρη μας για τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: ΟΦΗ – ΝΠΣ Βόλος

Ο ΟΦΗ είχε ξεκινήσει πάρα πολύ καλά την χρονιά με καλό ποδόσφαιρο και πολύ καλά αποτελέσματα. Ειδικά στην Κρήτη είχε «φρούριο» την έδρα, έχοντας κερδίσει κατά σειρά Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ… Είχε ανεβάσει λοιπόν τις προσδοκίες, όμως στα τέσσερα τελευταία ματς υπάρχει μια μικρή δυσανασχέτηση με «άσχημα» αποτελέσματα και το ματς που μας έρχεται είναι το κατάλληλο για τον ΟΦΗ για να αλλάξει αυτήν την κατάσταση.
Ο ΝΠΣ Βόλος στον αντίποδα, μετά την πολύ καλή και αναπάντεχη περυσινή του πορεία φέτος ουσιαστικά παραπαίει καθώς δεν είναι μόνο ότι είναι τελευταίος αλλά δεν παίζει και καλό ποδόσφαιρο… Φαίνεται πως δεν έγινε καλός σχεδιασμός το καλοκαίρι και είναι πρώτος επιλαχών για να πέσει, καθώς δεν βλέπω πως μπορεί να αλλάξει η εικόνα του.
Ο ΟΦΗ πρέπει να κερδίσει για να ανέβει και σε ψυχολογία και πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει.
Πάμε λοιπόν με την επιλογή του άσου στο 1.75 απόδοση.

Δες όλο το live bet του Δον Κιχώτη με ένα κλικ

Μονό
18:15
ΟΦΗ - Βόλος
1
1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις