Ποιότητα και combo στο 2.25

ψαγμένα προγνωστικά

Κλείνει το Σαββατοκύριακο με την αναμέτρηση Άρης - Παναθηναϊκός ο #Fidel σε σούπερ combo του 2.25.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Προσωπικά νιώθω γεμάτος από τις δύο προηγούμενες ημέρες, χόρτασα ποδόσφαιρο και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έφτασε και ημέρα που ολοκληρώνονται όμως οι αγωνιστικές, πριν περάσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην στήλη της Κυριακής θα ασχοληθώ εκ νέου με Stoiximan Super League, καθώς αλίευσα super combo για τα ψαγμένα προγνωστικά μας.

Ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ημέρας η αναμέτρηση μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Όμως, η εξόρμηση για τους «πράσινους» είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» αποτελεί έδρα που «πρέπει» να κερδίζουν όλοι όσοι διεκδικούν -ή θέλουν να διεκδικήσουν- το πρωτάθλημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» σουλουπώθηκαν με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο. Πλέον, εάν βρεθούν στην ημέρα τους, μπορούν να φανούν ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Ναι μεν με αμυντικά προβλήματα, τα οποία δεν είναι λίγα, όμως επιθετικά διαθέτουν μονάδες που έχουν την ατομική ποιότητα.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για δύο ποιοτικές ομάδες. Το goal/goal είναι εξαιρετική περίπτωση και σε συνδυασμό με το over 0,5 ημίχρονο φτάνει σε απόδοση 2.25.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Combo
20:30
Άρης - Παναθηναϊκός
Goal/goal & over 0,5 ημίχρονο
2.25
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις