«Ερυθρόλευκη» στήριξη στο 1.82

ψαγμένα προγνωστικά

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Παναιτωλικός βρίσκεται στο επικέντρο για τον #Fidel σε απόδοση 1.82.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Σάββατο γεμάτο δράση σε όλη την Ευρώπη, ένα κανονικό Σάββατο δηλαδή γεμάτο στοιχηματικές ευκαιρίες για ψαγμένα προγνωστικά. Στη χθεσινή στήλη ασχολήθηκα με την αναμέτρηση ΟΦΗ – Βόλος για τη Stoiximan Super League, το ίδιο θα κάνω και στην στήλη του Σαββάτου.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό, σε μία αναμέτρηση όπου το φαβορί είναι αν μη τι άλλο ευδιάκριτο, κάτι που ο καθείς καταλαβαίνει και παράλληλα αντικατοπτρίζεται στις αποδόσεις. Τεράστια η διαφορά ποιότητας, με την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ψάχνει μόνο τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή και να βρει ψυχολογία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Φράιμπουργκ.

Η αλλαγή προπονητή στον Παναιτωλικό βοήθησε, με τον Γιάννη Πετράκη στην άκρη του πάγκου δείχνει κάπως να ανακάμπτει η ομάδα του Αγρινίου και φαίνεται πως θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία, παρότι παραμένει ακόμη στον πάτο της βαθμολογίας.

Οι Αγρινιώτες βέβαια δεν έχουν πολλές πιθανότητες επιβίωσης. Ο Ολυμπιακός θέλει μία ευρεία νίκη για να πάρει ψυχολογία και να πιστέψει στον εαυτό του παραπάνω. Θα κρατήσω το over 2,5 των γκολ του Ολυμπιακού με ένα γκολ στο πρώτο μέρος σε απόδοση 1.82.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
17:30
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
Ολυμπιακός over 2,5 & Ολυμπιακός over 0,5 ημίχρονο
1.82
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις