Επιστροφή πρωταθλημάτων με 1.80

ψαγμένα προγνωστικά

Επανέναρξη πρωταθλημάτων και ο #Fidel πιάνεται με την αναμέτρηση ΟΦΗ - Βόλος σε απόδοση 1.80.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεν μας έκανε το χατήρι την Τρίτη η Γαλλία, δεν κέρδισε τη δική μας Εθνική, οπότε χαμένο το σημείο και τα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης. Επιστροφή στη δράση για τα εγχώρια πρωταθλήματα, ξεκινάμε από Παρασκευή στο δρόμο για τα ταμεία.

Ξεκινάω το τριήμερο με Stoiximan Super League και την αναμέτρηση ΟΦΗΒόλος. Εξαιρετικό το project των γηπεδούχων, όμως ακόμη δεν έχουν βρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μεγάλες νίκες απέναντι σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη, όμως ήρθαν και οι γκέλες με την Κηφισιά, τη Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αν μη τι άλλο, απέναντι στον αδύναμο και γεμάτο προβλήματα Βόλο, θα πρέπει να βρουν τρίποντο.

Δεν πείθει φέτος η ομάδα της Μαγνησίας, ξεκίνησε πολύ αρνητικά, σε σχέση πάντοτε με τις προηγούμενες σεζόν. Κατά τη διάρκεια της διακοπής υπήρξε και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, κάτι που πιθανώς να φέρει νέα ψυχολογία και νέο αέρα εντός των αποδυτηρίων.

Εξαιρετική η επίθεση των γηπεδούχων, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η άμυνα των φιλοξενούμενων. Το γκολ και στα δύο ημίχρονα προσφέρεται στο 1.80 από την Stoiximan και θα το κρατήσω.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
18:15
ΟΦΗ - Βόλος
Γκολ και στα δύο ημίχρονα
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις