Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας – Με ποιους τα έβαλε;

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας - Με ποιους τα έβαλε;

Εξοργίστηκε ο παρουσιαστής!

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τα περιττά κιλά και τα χάπια που πήρε για να αδυνατίσει, αλλά έθεσαν την ζωή του σε κίνδυνο.

Ο γνωστός παρουσιαστής είπε πως δεν πρέπει να προσβάλλει κανείς έναν άλλο άνθρωπο, αλλά πως μερικές φορές μπορεί αυτός να χρειάζεται την βοήθεια κάποιων κοντινών του ατόμων.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας επιτέθηκε και στα τρολς του διαδικτύου, λέγοντας: «Δεν με αφορούν τα social media. Ο κάθε ταλαίπωρος βγαίνει και λέει το μακρύ και το κοντό του πίσω από την ανωνυμία του βρίζει κάθε μέρα όποιον δεν γουστάρει.Το θέμα είναι όταν βγαίνω εγώ επωνύμως και αναφέρομαι στον Αρναούτογλου, στον Περρή, το πώς μιλάω. Τόσα χρόνια με ζυγίζουν με τα μάτια ο κόσμος και μου το λένε».

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας - Με ποιους τα έβαλε;ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας - Με ποιους τα έβαλε;

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις