bwin – Μοναδική προσφορά* στη EuroLeague!

bwin - Μοναδική προσφορά* στη EuroLeague!

Στο ΟΑΚΑ συγκεντρώνεται απόψε το ενδιαφέρον στην… αυλαία της 8η αγωνιστική της EuroLeague, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ζαλγκίρις.

bwin – EuroLeague με κορυφαίες αποδόσεις!

Na «χτίσει» σερί

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα στην EuroLeague θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ζαλγκίρις. Οι «πράσινοι» με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα έχουν ως στόχο την 4η νίκη, η οποία θα τους φέρει ισόβαθμους με τον Ολυμπιακό και την Εφές στην μέση του βαθμολογικού πίνακα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ της Ευρώπης. Την περασμένη Κυριακή η ομάδα του Εργκίν Αταμάν άντεξε στον σκληρό αγώνα κόντρα στον Άρη κι έφυγε με το «διπλό» από το Αλεξάνδρειο κάνοντας το 6×6 στην εγχώρια λίγκα. Στα αγωνιστικά, ο Τούρκος προπονητής τους «τριφυλλιού» δεν μπορεί να υπολογίζει για ακόμα ένα ματς στους Ερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου, οι οποίοι παραμένουν στα… πιτς κι αναμένεται να επιστρέψουν στις αρχές του 2024. Το ίδιο ρεκόρ (3-4) με τον Παναθηναϊκό «τρέχει» η Ζαλγκίρις, η οποία προέρχεται από ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στην Κωνσταντινούπολη. Η ομάδα του Κάζις Μακβίτις έφτασε κοντά σε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Εφές, ωστόσο, ηττήθηκε στην παράταση. Στα αγωνιστικά, ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Ντίμσα, ο οποίος τη φετινή σεζόν είναι αρκετά κομβικός για τους Λιθουανούς.

bwin – Κάθε καλάθι της EuroLeague παίζει σε Live Streaming*!

Η «παράδοση»

Σαφής είναι η υπεροχή του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ζαλγκίρις στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Από το 2000 οι δύο ομάδες έχουν έρθει αντιμέτωπες 30 φορές στη EuroLeague, με τους «πράσινους» να μετρούν 20 νίκες έναντι των 10 που έχουν πανηγυρίσει οι Λιθουανοί. Οι 12 απ’ αυτές είναι εντός έδρας, ωστόσο, στις τελευταίες πέντε επισκέψεις στην Αθήνα, η Ζαλγκίρις μετρά τρία «διπλά»!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις