Σουπερλιγκάτη δυαδάρα του 2.33

προγνωστικά κληματσούδας

Με την Stoiximan Super League ασχολείται σήμερα ο #Klhmats με δυάδα που φτάνει σε απόδοση 2.33.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Ολοκληρώνεται μία δύσκολη, είναι η αλήθεια, εβδομάδα. Έρχεται ένα δεκαήμερο με Εθνικές ομάδες και Euroleague, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να γράψω μπασκετική στήλη ή ακόμη να δώσω και σημεία στο τένις. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα προκύψει, θα δούμε.

Προς το παρόν, θα περάσω στα σημεία της σημερινής στήλης, εκεί όπου η Stoiximan Super League έχει την τιμητική της.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Ο ΠΑΟΚ το απόγευμα υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Λαμία. Δύο μεγάλα φαβορί, δύο ομάδες που κυνηγούν τον τίτλο, υποδέχονται δύο σύνολα που θα παλέψουν αρκετά σε δύο δύσκολες έδρες. Αναφέρω μαζί τις αναμετρήσεις διότι θα πάρω παρόμοιο ποντάρισμα και μάλιστα σε δυάδα. Το ποντάρισμα θα είναι ο άσος με over 1,5 και over 0,5 ημίχρονο.

Εκτιμώ πως τα φαβορί θα επιβεβαιώσουν τον τίτλο τους, παίζοντας ουσιαστικά με αυξημένο κίνητρο, μερικές ημέρες μετά τις ευρωπαϊκές γκέλες τους. Δεν έχουν περιθώρια για περαιτέρω απώλειες, ιδίως αφού ο Παναθηναϊκός έχει ξεφύγει. Συν τοις άλλοις, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλουν να βρεθούν στη διακοπή με ηρεμία, δύσκολα θα υποτιμήσουν τους αποψινούς αντιπάλους τους.

Ιδίως μετά τις φετινές γκέλες απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες, άπαντες κατάλαβαν πως… κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στο δρόμο για τον τίτλο.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Δυάδα απόδοσης 2.33
17:30
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός
1 & over 1,5 & over 0,5 ημίχρονο
1.53
19:30
ΑΕΚ - Λαμία
1 & over 1,5 & over 0,5 ημίχρονο
1.53
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις