Παίζοντας με τις άσπρες βούλες

ψαγμένα προγνωστικά

Άρθρο γεμάτο ειδικά έχει για την Κυριακή ο #Fidel, που ποντάρει σε δύο αναμετρήσεις σε αποδόσεις 2.50 και 2.55.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα στην Stoiximan Super League, μας βοηθάει να βρούμε ευκαιρίες για τα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης. Εξ’ ολοκλήρου ελληνικό το σημερινό άρθρο λοιπόν, προχωράμε με την ανάλυση.

Ξεκινάω από τη Θεσσαλονίκη και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο «δικέφαλος του βορρά» προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Conference League, όμως το έκανε με ισοπαλία απέναντι στην Αμπερντίν και θέλει άμεσα να ανακάμψει. Δεν πείθουν τα μετόπισθεν του Παναιτωλικού, θα πατήσουν αρκετά περιοχή οι γηπεδούχοι, παίρνω τον καταλογισμό πέναλτι.

Συνέχεια με την αναμέτρηση ΑΕΚΛαμία. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν μία νίκη μετά από δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, ώστε να είναι ήρεμοι κατά τη διάρκεια της διακοπής. Σκληρή ομάδα η Λαμία, παίζει κάμποσο ποδοσφαιρικό ξύλο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν νομίζω πως απόψε θα αλλάξει άποψη, μόνο έτσι θα έχει πιθανότητες να πάρει αποτέλεσμα στην Αθήνα. Όμως, εκτιμώ πως και εδώ θα έχουμε καταλογισμό πέναλτι. Η ΑΕΚ θα πατήσει αρκετά στην αντίπαλη περιοχή, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν σκληράδα ως ομάδα, κάπως έτσι εικάζω πως θα έχουμε εκτέλεση πέναλτι.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
17:30
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός
Καταλογισμός πέναλτι
2.55
BET: 15 units
Μονό
19:30
ΑΕΚ - Λαμία
Καταλογισμός πέναλτι
2.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις