Ασιατικά… εν Ελλάδι στο 2.56

ψαγμένα προγνωστικά

Με δύο εγχώριες αναμετρήσεις ασχολείται στη σημερινή στήλη ο #Klhmats και καταλήγει σε δυάδα του 2.56.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό τριήμερο, το οποίο είναι η αλήθεια κύλησε αρνητικά για την στήλη. Ευτυχώς σώσαμε την κατάσταση στο telegram και στο VIP κανάλι, εκεί όπου τα live θέρισαν και μοίρασαν κάμποσα κέρδη.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Δεν έχω τη διάθεση σήμερα να αναλύσω πολλά. Ανέλυσα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δεν μου βγήκαν στο νήμα τα σημεία. Όσα έγραψα, βάσει αγώνων και εικόνας των αναμετρήσεων, ήταν σωστά.

Για σήμερα, στην Stoiximan Super League, θα πάρω το ασιατικό over 2 στις αναμετρήσεις ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος – Πανσερραϊκός. Η δυάδα βγάζει απόδοση 2.56.

Εξαιρετικοί επιθετικά οι ΟΦΗ και Πανσερραϊκός, φορμαρισμένος ο Ατρόμητος με τον Ίλιτς στον πάγκο του, με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΣ. Εκτιμώ πως και οι δυο αναμετρήσεις εκκινούν από το 1-1, καλή επιλογή και το αμφίτερμα, ωστόσο για ασφάλεια κινούμαι με ασιατικά.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Δυάδα απόδοσης 2.56
17:30
ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα
Over 2 AH
1.60
19:00
Ατρόμητος - Πανσερραϊκός
Over 2 AH
1.60
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις