Δεν υπάρχει ισοπαλία στο Βόλος – Άρης

προγνωστικά

Ο #Bavarone ρισκάρει με τα γκολ και τα κόρνερ στην αναμέτρηση Βόλος - Άρης και καταλήγει σε combo του 2.10.

Το τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου στα προγνωστικά για τη Stoiximan Super League είναι αυτό του Βόλου με τον Άρη

Προγνωστικά: Βόλος – Άρης

Βόλος ΝΠΣ και Άρης θα αναμετρηθούν στις 11/11/2023 στις 8:00 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος. Ο αγώνας είναι μέρος της Stoiximan Super League και διαιτητής του αγώνα είναι ο Σταύρος Τσιμεντερίδης.

Στον τελευταίο αγώνα στις 11/05/2023, η γηπεδούχος ομάδα ήρθε ισόπαλη με τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 1-1 ενώ αντίστοιχα ο Άρης έχασε από τον Ατρόμητο με σκορ 1-3.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Στους τελευταίους πέντε αγώνες μεταξύ τους στην έδρα του Βόλου, η ομάδα του Βόλου κέρδισε δύο φορές και ο Άρης τρεις φορές. Ο Βόλος έχει σκοράρει κατά μέσο όρο 1,2 γκολ ανά αγώνα, ενώ ο Άρης έχει σκοράρει κατά μέσο όρο 2,0 γκολ ανά αγώνα. Δεν τους αρέσει η ισοπαλία και δεν πιστεύω πως θα τη δούμε σε αυτόν τον αγώνα.

Στη βαθμολογία, ο Βόλος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 13η θέση της Super League, ενώ ο Άρης βρίσκεται στην 6η θέση. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Η προϊστορία ευνοεί το γκολ ημιχρόνου όπως και οι επιδόσεις της ομάδας του Βόλου στην έδρα του.

Σε αυτή τη σεζόν της Stoiximan Super League, η ομάδα του Βόλου κέρδισε μόνο μία φορά και θα κυνηγήσει τη νίκη με σκοπό την ανάκαμψη. Ο Άρης αποδυναμώνεται εκτός αλλά τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίρνει. Πιστεύω θα θελήσει να αιφνιδιάσει το Βόλο βάζοντας ένα γρήγορο γκολ.

Με τη λογική του γρήγορου γκολ θα βαδίσω και θα παίξω να μπει ένα γκολ στο ημίχρονο, να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, να βγουν δύο κόρνερ τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο και συνολικά πάνω από 5,5 κόρνερ στον αγώνα σε απόδοση 2.10.

Δες όλο το private bet του Bavarone με ένα κλικ

Combo
20:00
Βόλος - Άρης
Over 0,5 στο 1ο ημίχ. & no goal στο 1ο ημίχ. & over 1,5 κόρνερ στο 1ο ημίχ. & over 5,5 κόρνερ
2.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις