Πονοκέφαλος του 2.18 για Μάντζιο

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel πιάνεται με την αναμέτρηση Βόλος - Άρης και καταλήγει σε combo απόδοσης 2.18.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό τριήμερο και επιστρέφει η δράση στις εγχώριες διοργανώσεις. Φυσικά, εφόσον μιλάμε για πρωταθλήματα, αγωνιστική θα έχουμε και στην Stoiximan Super League, εκεί όπου στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν τρεις συνολικά αναμετρήσεις. Εμείς, στα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης, θα κρατήσουμε ένα παιχνίδι.

Ο Βόλος δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την περσινή, ή ακόμη και την προπέρσινη ομάδα. Φέτος, όχι μόνο δεν διεκδικεί μία θέση στην εξάδα των play off, αλλά βρίσκεται στην τελευταία θέση, παρέα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο ήρθαν ισόπαλοι το περασμένο Σαββατοκύριακο με 1-1. Αμυντικά ειδικά δεν πείθει η ομάδα της Μαγνησίας, καμία εμπιστοσύνη.

Ήττα – πισωγύρισμα για τον Άρη από τον Ατρόμητο, τον «πλήγωσε» το εντός έδρας 3-1, έφερε γκρίνια κατά Μάντζιου και Καρυπίδη. Ο Έλληνας τεχνικός μάλιστα έχει να διαχειριστεί κάμποσα προβλήματα απουσιών στον Βόλο. Από ποιο να ξεκινήσω άραγε και με ποιο να τελειώσω, καθώς αμυντικά τα κουκιά είναι πραγματικά μετρημένα.

Καμία από τις δύο άμυνες δεν με έχει πείσει μέχρι στιγμής. Ο Βόλος πρέπει να παίξει τα ρέστα του, ιδίως σε μία αγωνιστική πριν τη διακοπή για τις Εθνικές. Ο Άρης με τη σειρά του έχει την ποιότητα να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά προβλήματα των γηπεδούχων. Το goal/goal με over 2,5 βρίσκεται στο 2.18 και θα το κρατήσω.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
20:00
Βόλος - Άρης
Goal/goal & over 2,5
2.18
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις