Ασιατικά που πληρώνουν 2.89

προγνωστικά κληματσούδας

Με δυάδα στο Europa League ολοκληρώνει το ευρωπαϊκό τριήμερο ο #Klhmats σε απόδοση 2.89.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Με αναμετρήσεις από το Europa League θα ολοκληρώσουμε τα προγνωστικά του ευρωπαϊκού τριημέρου και μάλιστα από τους ομίλους της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Όχι με τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων, αλλά με εκείνες των αντιπάλων τους.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Ξεκινάω από την αναμέτρηση του Άγιαξ απέναντι στην Μπράιτον. Όμιλος φωτιά, τέσσερις ομάδες παίζουν για τρεις θέσεις, με τον Άγιαξ να «καίγεται» για βαθμούς απόψε, καθώς σε διαφορετική περίπτωση… κάηκε. Δεν με έχει πείσει η άμυνα του Αίαντα φέτος, ενώ για τις επιθέσεις των δύο ομάδων έχω την καλύτερη άποψη.

Ιδίως για το project της Μπράιτον έχω γράψει πολλάκις τα καλύτερα. Με εντυπωσιάζει αυτή η ομάδα, με τους αυτοματισμούς της, την τακτική της, γενικώς τις εμφανίσεις της. Βλέπω ανοιχτό παιχνίδι στο Άμστερνταμ, κρατάω το ασιατικό over 3.

Ιδανικό σενάριο για τον Ολυμπιακό από την αναμέτρηση Φράιμπουργκ – Μπάτσκα Τόπολα δεν ξέρω εάν υπάρχει. Όπως και να ΄χει όμως, οι Γερμανοί είναι το μεγάλο φαβορί, κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις. Η διαφορά των δύο ομάδων μεγάλη, πιθανότατα η Φράιμπουργκ θα αντιμετωπίσει λιγότερα προβλήματα από αυτά που βρήκε μπροστά της στη Σερβία. Πιστεύω σε εύκολη νίκη της γερμανικής ομάδας, θα κρατήσω το ασιατικό over 3, εκτιμώντας πως θα πάρει έκταση το σκορ.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Δυάδα απόδοσης 2.89
19:45
Άγιαξ - Μπράιτον
Over 3 AH
1.70
22:00
Φράιμπουργκ - Μπάτσκα Τόπολα
Over 3 AH
1.70
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις