Είναι να μην πάρει φόρα…

ψαγμένα προγνωστικά

Βραδιά Champions League και ο #Klhmats εστιάζει στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι - Γιουνγκ Μπόις σε απόδοση 1.88.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Επιστροφή στη δράση για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, για το Champions League δηλαδή, και μοιραία το αποψινό μου σημείο θα είναι από εκεί.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Στη σημερινή στήλη αποφάσισα να ασχοληθώ με την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις. Ευδιάκριτο το φαβορί του αγώνα, δεν βρίσκω άλλωστε τρόπο να χαλάσει αυτός ο άσος. Όμως, προφανώς και δεν θα πάρω ένα σημείο που πλασάρεται, στην καλύτερη των περιπτώσεων, σε απόδοση 1.17.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι μία καλοδουλεμένη μηχανή. Αν χαλάσει ένα εργαλείο, ο μάστορας βρίσκει ένα άλλο και πετυχαίνει τη δουλειά του. Μάλιστα, αυτή η μηχανή πολλές φορές χρειάζεται και συντήρηση. Αυτό έγινε το Σάββατο στο εντός έδρας 6-1 απέναντι στην Μπόρνμουθ, εκεί όπου αρκετοί βασικοί πήραν ανάσες.

Μέχρι στιγμής, η αρμάδα του Πεπ δεν έχει πείσει στο θεσμό. Πρέπει κάποια στιγμή να το κάνει, για να αποδείξει πως -και- φέτος αποτελεί το φαβορί. Η Γιουνγκ Μπόις αποτελεί τον κατάλληλο αντίπαλο. Και αν μη τι άλλο, οι «Πολίτες» είναι να μην πάρουν φόρα. Τόσο ως ομάδα, όσο και ατομικά ως παίκτες.

Μετά την εξάρα του Σαββάτου, εκτιμώ πως η Σίτι θα πάρει φόρα. Και ο Χάαλαντ θα ψάξει τουλάχιστον ένα με δύο τέρματα, ώστε να ξεμπουκώσει για τα καλά. Επιλογή το over 3,5 στην αναμέτρηση.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Γιουνγκ Μπόις
Over 3,5
1.88
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις