Στήριξη στα φαβορί έως 3.19

προγνωστικά

Ολοκληρώνεται το ευρωπαϊκό τριήμερο και ο #Fidel εστιάζει σε τρεις αγώνες, στηρίζοντας τα φαβορί έως 3.19.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Το ευρωπαϊκό τριήμερο ολοκληρώνεται απόψε με τις αναμετρήσεις στο Europa και το Conference League, με τους αγώνες των ελληνικών ομάδων να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Όμως, στα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης δεν θα πιαστούμε με τις ελληνικές ομάδες, καθώς εντοπίστηκαν αλλού ευκαιρίες.

Ξεκινάω την ενασχόλησή μου από το Europa League. Θα σταθώ στις αναμετρήσεις Τουλούζ – Λίβερπουλ και Καραμπάχ – Λεβερκούζεν. Τα φαβορί σαφέστατα και είναι οι Άγγλοι με τους Γερμανούς, οι οποίοι πριν δύο Πέμπτες επικράτησαν των αποψινών αντιπάλων τους με το ευρύ 5-1. Κατανοώ πως επειδή οι εγχώριες οι υποχρεώσεις τους «τρέχουν» με γοργούς ρυθμούς, θέλουν να… καθαρίσουν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και να ασχοληθούν εκ νέου από τον Φεβρουάριο – Μάρτιο. Κρατάω λοιπόν το διπλό και στις δύο περιπτώσεις.

Απόψε όμως στα ψαγμένα προγνωστικά θα φτιάξουμε τριάδα. Πηγαίνουμε και στο Conference League και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Κλαμπ Μπριζ απέναντι στη Λουγκάνο. Οι Βέλγοι βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου, έχοντας ακόμη την Μπόντο Γκλιμτ και την Μπεσίκτας να καραδοκούν. Δύσκολος όμιλος, καλούνται να επικρατήσουν της πιο… αδύναμης Λουγκάνο, για να διαθέτουν περισσότερες πιθανότητες για την πρωτιά. Εκτιμώ πως θα κάνει η Μπριζ το καθήκον της και θα επιβεβαιώσει τον άσο.

Στήριξη στα φαβορί έως 3.19ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στήριξη στα φαβορί έως 3.19

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Τριάδα απόδοσης 3.19
19:45
Τουλούζ - Λίβερπουλ
2
1.47
19:45
Καραμπάχ - Λεβερκούζεν
2
1.47
22:00
Κλαμπ Μπριζ - Λουγκάνο
1
1.48
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις