Απειλούν στο 1.80 οι Τούρκοι

ψαγμένα προγνωστικά

Με την αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου - Γαλατάσαραϊ ασχολείται ο #Fidel και καταλήγει σε combo του 1.80.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεύτερη βραδιά για το Champions League, η οποία γενικώς μπορεί να κρίνει και τις δύο εναπομείνασσες αγωνιστικές σε κάποιους ομίλους. Απόψε, για τα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης, υπάρχει μία στοιχηματική ευκαιρία, η οποία αναμένεται να αναλυθεί παρακάτω.

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται απόψε τη Γαλατάσαραϊ στην Βαυαρία, ενώ πριν δύο εβδομάδες είχε δυσκολευτεί αρκετά στην Τουρκία, αλλά πέρασε εντέλει νικηφόρα με το εμφατικό 1-3. Προ μερικών ημερών, διέσυρε εκτός έδρας με 4-0 την Ντόρτμουντ, δείχνοντας γι’ ακόμη μία σεζόν πως δεν αστειεύεται εντός Γερμανίας.

Η «Γαλατά» με τη σειρά της είναι φέτος εξαιρετική, ενώ από την αρχή φάνηκε πως αποδίδουν τα λεφτά που δαπανήθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι. Πανάκριβες, αλλά και ποιοτικές μεταγραφές, που καθιστούν την ομάδα της Πόλης φαβορί εντός χώρας, ενώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δημιουργεί κινδύνους σε όλους τους «μεγάλους».

Καμία από τις δύο άμυνες δεν είναι πειστική, ωστόσο οι μεσοεπιθετικές γραμμές τους πετούν πραγματικά φωτιές. Το goal/goal με over 2,5 προσφέρεται σε απόδοση 1.80 και δεν είμαι ιδιαίτερα πρόθυμος να το αφήσω.

Απειλούν στο 1.80 οι ΤούρκοιΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Απειλούν στο 1.80 οι Τούρκοι

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Γαλατάσαραϊ
Goal/goal & over 2,5
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις