Πληρώνουν 2.56 τα αποψινά γκολ

ψαγμένα προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση για το Champions League και ο #Fidel ποντάρει σε δυάδα απόδοση 2.56.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Συνεχίζεται το σερί με τις στήλες και τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, από το Σάββατο έχω πάρει φόρα και γράφω ακατάπαυστα για να σας έχω ενημερωμένους και ευχαριστημένους. Τελείωσε η αγωνιστική στην Stoiximan Super League και απόψε στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο Champions League.

Ξεκινάω τη σημερινή στήλη με την αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ. Πριν δύο εβδομάδες, το ζευγάρι έμεινε στο 1-0 στην Αγγλία. Οι Γερμανοί βέβαια είχαν πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, μεταξύ άλλων και δύο δοκάρια. Εκτιμώ πως ποιοτικά είναι κοντά, στη Βεστφαλία θα είναι διαφορετικό ματς. Μεγάλη μάχη, που ξεκινάει από το 1-1, άρα θα κρατήσω το αμφίτερμα εδώ.

Συνεχίζω με την αναμέτρηση Λάτσιο – Φέγενορντ. Προ δύο εβδομάδων, οι Ολλανδοί κέρδισαν εντός έδρας με 3-1 και μάλιστα με σχετική ευκολία. Το ζευγάρι δεν έχει μεγάλες διαφορές, οι Ιταλοί είναι πιο έμπειροι, όμως η Φέγενορντ είναι διαθέτοι πιο ταχυδυναμικούς και με ένταση ποδοσφαιριστές. Όπως και να ‘χει, οι δύο επιθέσεις είναι εξαιρετικά ποιοτικές, οπότε και στη Ρώμη θα κρατήσω το αμφίτερμα.

Θα τα πάρω μάλιστα σε δυάδα, ώστε να δημιουργήσω απόδοση 2.56.

Πληρώνουν 2.56 τα αποψινά γκολΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πληρώνουν 2.56 τα αποψινά γκολ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Δυάδα απόδοση 2.56
19:45
Ντόρτμουντ - Νιούκαστλ
Goal/goal
1.60
22:00
Λάτσιο - Φέγενορντ
Goal/goal
1.60
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις