Νότος, βορράς και 2.05

ψαγμένα προγνωστικά

Η αγωνιστική στην Stoiximan Super League ολοκληρώνεται με το Πανσερραϊκός - ΟΦΗ και ο #Fidel ποντάρει στο 2.05.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Η αγωνιστική στην Stoiximan Super League ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα με μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για όλο το φίλαθλο κοινό, αλλά και για τα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης. Προχωράμε με την ανάλυση του Πανσερραϊκός – ΟΦΗ, αλλά και με το σημείο.

Ο Πανσερραϊκός με έχει αφήσει έκπληκτο φέτος. Δεν περίμενα, για να είμαι ειλικρινής, από τον Πάμπλο Γκαρσία να παρουσιάσει ένα σύνολο με τόσες επιθετικό στυλ, που θα διεκδικεί κάθε παιχνίδι. Μοναδικό μελανό σημείο η περασμένη αγωνιστική, αλλά «ΟΚ», ας γίνει και μία στραβή. Η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και στην τελική, αυτό μετράει.

Ο ΟΦΗ είναι κατ’ εμέ το καλύτερο project στον ελληνικό χώρο τούτη τη στιγμή. Μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, που ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και πάνω από όλα, μπορεί να κοντράρει τον εκάστοτε αντίπαλο.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες και μάλιστα στις χειρότερες φετινές εμφανίσεις τους. Αυτό όμως δεν αλλάζει τη γενική εικόνα τους. Δύο σύνολα που αν μη τι άλλο δεν φοβούνται να παίξουν, δεν φοβούνται να ανοιχτούν. Θα κρατήσω το over 2,5 του 2.05.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
18:00
Πανσερραϊκός - ΟΦΗ
Over 2,5
2.05
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις