Η φόρα του Άρη και το ντέρμπι

Προγνωστικά

Σε δύο αναμετρήσεις της Stoiximan Super League τα προγνωστικά του #Blackbird με αποδόσεις που φτάνουν το 6.50.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Στο ελληνικό πρωτάθλημα προσανατολιζόμαστε σε δύο αναμετρήσεις. Ας δούμε λοιπόν τι έβγαλε η διαλογή στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Γκολ και σκόρερ έως 6.50

Ξεκινάμε με το ντέρμπι, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν με 0-2 από την έδρα του ΟΦΗ, σε μια έδρα όπου ο αποψινός του αντίπαλος, αλλά και ο Άρης με την ΑΕΚ, ηττήθηκαν. Σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα και ειδικά μετά από όσα προηγήθηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Απογοήτευση προκάλεσε ο «δικέφαλος του βορρά» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ηττήθηκε με «κατεβασμένα» τα χέρια με 2-0, χωρίς να καταφέρει να κάνει τελική στην εστία. Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» για αυτή την εμφάνιση. Υπάρχει θέληση για ανασύνταξη αν και αυτό θα πρέπει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο και η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν είναι.

Δεν μπορώ να διαφωνήσω με τον φαβοριτισμό του Ολυμπιακού. Μπορώ να το κάνω όμως με τις τιμές που προσφέρουν οι εταιρείες την νίκη του. Με τον άσο στο 1.60 σε ντέρμπι προσωπικά δεν το αγοράζω ποτέ και ας νικήσουν με περίπατο οι γηπεδούχοι. Θα προτιμήσω το αμφίτερμα στο 1.94. Ο ΠΑΟΚ βγάζει γκολ γενικά, αλλά και ειδικά στο «Γ. Καραϊσκάκης». Επίσης το γκολ και στα δύο ημίχρονα πληρώνει 1.83 και μου αρέσει. Δεν βλέπω ημίχρονο χωρίς τουλάχιστον ένα τέρμα απόψε. Θα κλείσω με fun bet να σκοράρει ο Ντεσπότοφ σε απόδοση 6.50. Έχει καιρό να το κάνει ο Βούλγαρος, θα ήταν μια καλή ευκαιρία απόψε.

Σε φόρμα ο Άρης

Συνεχίζουμε με τα προγνωστικά μας στην άκρως ερωτική Θεσσαλονίκη. Εκεί ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι για δεύτερο σερί ματς στην έδρα τους, αφού την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκαν και νίκησαν τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0. Δίκαιη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι βρίσκουν τα πατήματα τους με την έλευση του Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας και με το βατό πρόγραμμα που έχουν αυτό το διάστημα, θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Ο Ατρόμητος με την έλευση του νέου του προπονητή, του Σάσα Ίλιτς, κέρδισε σε ένα συναρπαστικό ματς με 3-2 τον Παναιτωλικό. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη για τους Περιστεριώτες στη φετινή χρονιά. Βέβαια θα πρέπει να συνεχίσουν αν θέλουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, εκεί που τους έφερε το κακό φετινό του ξεκίνημα. Η αποστολή είναι δύσκολη για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Άρης βρίσκεται σε περίοδο φορμαρίσματος.

Συνήθως βρίσκει τρόπο η ομάδα του Μάντζιου να κερδίζει αυτά τα παιχνίδια. Ο άσος κυμαίνεται χαμηλά, αν όμως το συνδυάσουμε με το over 1,5 θα πάρουμε το τιμιότατο 1.93.

Η φόρα του Άρη και το ντέρμπιΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η φόρα του Άρη και το ντέρμπι

Μονό
19:30
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Goal/goal
1.94
BET: 15 units
Μονό
19:30
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Γκολ και στα δύο ημίχρονα
1.83
BET: 40 units
Σκόρερ
19:30
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Γκολ Ντεσπότοφ
6.50
BET: 5 units
Combo
20:15
Άρης - Ατρόμητος
1 & over 1,5
1.93
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις