Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

Δείτε τις αποδόσεις του κυριακάτικου ντέρμπι, καθώς και τα τελευταία νέα των ομάδων στο koubanezos.gr.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, την στιγμή που η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι τέταρτη.

Με το πλευρό του κόσμου του τελικά, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το σύνολο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ψάχνει τη νίκη που θα το διατηρήσει σε τροχιά πρωτιάς. Μετά την επικράτηση με 2-0 στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, οι Πειραιώτες παρέμειναν στο -1 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του ο «δικέφαλος του βορρά» καλείται να αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση και ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ, και χρειάζεται οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα. Ήδη βρίσκεται στο -5 από την κορυφή και στο -4 από τον αποψινό του αντίπαλο, οπότε είναι αναγκαίο η ομάδα του Λουτσέσκου να φύγει αλώβητη από την αποψινή αναμέτρηση.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Βέβαια, οι δύο προπονητές έχουν στην άκρη του μυαλού τους και τα ευρωπαϊκά ματς που ακολουθούν. Για το Europa League, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ, με στόχο το 2/2 επί της αγγλικής ομάδας που θα τον βάλει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του υποδέχεται την σκωτσέζικη Αμπερντίν για το Conference League, και μετά τη νίκη με 3-2 στον πρώτο γύρο θέλει μία ακόμα νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρώτη θέση του ομίλου.

Η συνολική προϊστορία είναι με το μέρος του Ολυμπιακού, ο οποίος μετρά 97 νίκες, 36 ισοπαλίες και 60 ήττες απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στην έδρα των «ερυθρόλευκων», ο αντίστοιχος απολογισμός είναι 67-15-16 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.

 

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

1 1.55 Χ 4.15 2 6.10

Over 2,5 2.02 Under 2,5 1.80

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις