Αγγλικός διπλασιασμός

Προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας: Στην αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Άρσεναλ στρέφει την προσοχή του ο #Blackbird, με επιλογή που διπλασιάζει.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Σαββατοκύριακο επιτέλους με μπόλικη δράση. Στην Αγγλία επικεντρωνόμαστε στα σημερινά προγνωστικά Αγγλίας.

Προγνωστικά Αγγλίας: Επιθέσεις «φωτιά»

Στην αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Άρσεναλ στρέφουμε την προσοχή.  Με αλλαγές παρατάχθηκαν οι γηπεδούχοι μεσοβδόμαδα για την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το League Cup. Ωστόσο επικράτησαν εύκολα με 0-3 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα προέρχονται από την ισοπαλία με 2-2 με την Γουλβς. Σήμερα κόντρα στην Άρσεναλ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να πλησιάσουν στις πρώτες θέσεις.

Η Άρσεναλ, αντίθετα με την αποψινή της αντίπαλο απογοήτευσε. Ηττήθηκε με 3-1 από την Γουέστ Χαμ για το League Cup. Ένας «πονοκέφαλος» λιγότερος για την Άρσεναλ και πλέον επιβάλλεται να τα δώσει όλα σε πρωτάθλημα και Champions League. Στα εγχώρια κέρδισε με 5-0 την Σέφιλντ και παραμένει στο κατόπι της Τότεναμ.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν εξαιρετικές επιδόσεις στην επιθετική τους γραμμή. Εύκολα ή δύσκολα το αμφίτερμα μαζί με το over σε απόδοση που διπλασιάζει , πιστεύω θα επιβεβαιωθεί.

Αγγλικός διπλασιασμόςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αγγλικός διπλασιασμός

Combo
19:30
Νιούκαστλ - Άρσεναλ
Goal/goal & over 2,5
2.15
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις