Πληγωμένος και επικίνδυνος

ψαγμένα προγνωστικά

Ο πληγωμένος ΠΑΟΚ ταξιδεύει στον Πειραιά για να κοντράρει τον Ολυμπιακό και ο #Fidel διπλασιάζει.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεύτερη διαδοχική στήλη με ψαγμένα προγνωστικά σήμερα Κυριακή, καθώς το πρόγραμμα είναι γεμάτο και αν μη τι άλλο, το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στη Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το άνετο διπλό με 2-0 επί του ΟΦΗ, σε μία έδρα όπου οι αντίπαλοί του σκόνταψαν, με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό που ακόμη δεν αγωνίστηκε εκεί. Δεν είναι μόνο το σκορ, αλλά και η εμφάνιση της ομάδας του Μαρτίνεθ που άφησε ικανοποιημένο τον κόσμο. Απόψε, οι παίκτες του Ισπανού τεχνικού υποδέχονται τον ΠΑΟΚ, θέλοντας επιτέλους να κερδίσουν ένα μεγάλο ντέρμπι.

Ο «δικέφαλος του βορρά» κατεβαίνει ξανά στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, μερικές ημέρες μετά τη σφαλιάρα από την ΑΕΚ και την εκτός έδρας ήττα με 2-0. Δεν είναι το σκορ, αλλά η εμφάνιση της ομάδας του Λουτσέσκου που άφησε πλήρως απογοητευμένους τους πάντες. Πλέον, όλοι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για να αποδείξουν την αξία τους, κάτι που τους κάνει πιο επικίνδυνους.

Εξαιρετικές και οι δύο επιθέσεις, προβληματικές και οι δύο άμυνες. Το goal/goal διπλασιάζει και θα το επιλέξω!

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:30
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Goal/goal
2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις