Σε πελάγη ευτυχίας η ΑΕΚ

ψαγμένα προγνωστικά

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κηφισιά, σε μία αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί και ο #Fidel καταλήγει στο 1.80.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Αρνητικά εκκίνησε ο μήνας Νοέμβριος για τα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης, ωστόσο στο δεύτερο άρθρο της εβδομάδας θα ασχοληθούμε με την αγαπημένη Stoiximan Super League, η οποία παραδοσιακά μας… «αγαπάει» και μας έχει πληρώσει ουκ ολίγες φορές.

Σήμερα, η Κηφισιά υποδέχεται την ΑΕΚ, σε μία αναμέτρηση με ευδιάκριτο τον τίτλο του φαβορί βάσει των ρόστερ, των στοιχηματικών αποδόσεων, αλλά και της δυναμικής των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι ψάχνονται ακόμη σε όλα τα επίπεδα, καθώς ακόμη δεν έχουν σταθερή έδρα, ούτε όμως και σταθερό αγωνιστικό πλάνο.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά το ισοπεδωτικό 2-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Δευτέρας. Η ψυχολογία της βρίσκεται στα ύψη, λίγες ημέρες πριν το ΑΕΚ – Μαρσέιγ, εκεί όπου με νίκη, η Ένωση θα έχει θέσει γερές βάσεις για να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τον Φεβρουάριο, σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

Ποιότητα υπάρχει στους φιλοξενούμενους και η διαφορά, ακόμη και με τα… δεύτερα της ΑΕΚ, είναι αισθητή για την Κηφισιά. Εκτιμώ πως η Ένωση θα πάρει άνετα το τρίποντο.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
20:00
Κηφισιά - ΑΕΚ
2 (-2 ΑΗ)
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις