Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ προγνωστικά

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ  ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής . Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ προγνωστικά

  • «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (32.115), Πειραιάς.
  • Διαιτητής: Ντάνιελ Σλάγκερ.
  • Ο Ολυμπιακός έχει μόνο μία ήττα στα τελευταία δέκα μεταξύ τους ματς, με τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες στα υπόλοιπα παιχνίδια.
  • Στα τελευταία επτά ματς του ως γηπεδούχος, ο Ολυμπιακός μετρά τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.
  • Σε τέσσερις από τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις τους επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Συνέχισε την εξαιρετική του παρουσία στην επαρχία ο Ολυμπιακός, επικρατώντας σχετικά εύκολα στην έδρα του ΟΦΗ. Πρωταγωνιστής για μία ακόμη φορά ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος με γκολ στο 10’ και στο 54’ έκρινε την αναμέτρηση κι έγινε πρώτος σκόρερ της Stoiximan Super League με πέντε γκολ, πιάνοντας τον συμπαίκτη του Ελ Κααμπί και τον Μορόν του Άρη. Δεύτεροι στη βαθμολογία οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι όμως περιμένουν και την τελική απόφαση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε. Ακολουθεί το κρίσιμο ματς με τη Γουέστ Χαμ για το Europa League την ερχόμενη Πέμπτη στο Λονδίνο.

Stat attack: Μετρά επτά συνεχόμενα over 2,5 εντός έδρας (δεν υπολογίζεται το ματς με τον Παναθηναϊκό).

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Φρέιρε και Ιμπόρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Πορόζο, Ρέτσος, Κίνι – Έσε, Καμαρά – Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας – Ελ Κααμπί.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Πραγματοποιώντας την χειρότερη εμφάνισή του για φέτος, ο ΠΑΟΚ έχασε εύκολα με 2-0 στην «ΟΠΑΠ Αρένα» από την ΑΕΚ και έφτασε στο -5 από την πρώτη θέση. Με γκολ του Πινέδα (17’) και του Ελίασον (54’) η Ένωση πήρε το τρίποντο σε ένα παιχνίδι που ήταν απόλυτα κυρίαρχη. Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης μάλιστα, ο «δικέφαλος του βορρά» δεν έκανε ούτε τελική προσπάθεια. Η ομάδα του Λουτσέσκου αφήνει πίσω αυτή την κακή βραδιά με στόχο την επιστροφή στις νίκες που θα τη φέρει πιο κοντά στους «ερυθρόλευκους» και στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Να θυμίσουμε πως την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Αμπερντίν για το Conference League με στόχο το 4/4 στον όμιλο.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ σε οκτώ από τα εννιά φετινά εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Δε θα συμπεριληφθούν στην αποστολή λόγω τραυματισμού οι Σαμάτα, Βιεϊρίνια και Φιλίπε Σοάρες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Τροστ-Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Μεϊτέ, Οζντόεφ – Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Μπράντον Τόμας.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ προγνωστικά:

Κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες που δε θέλουν να χάσουν την επαφή με την πρώτη θέση. Ασφαλώς και είναι φαβορί ο Ολυμπιακός, ειδικά με τον κόσμο στο πλευρό του, όμως το σετ των αποδόσεων αδικεί κάπως τον «δικέφαλο του βορρά». Ο ΠΑΟΚ συνήθως σκοράρει στο «Καραϊσκάκης» και μετά μια ανύπαρκτη επιθετική παρουσία στο ματς με την ΑΕΚ, θα βάλει ως προτεραιότητα το να βρει δίχτυα. Ανοιχτά τα ματς των «ερυθρολεύκων» εντός έδρας, δύσκολα θα αλλάξει απόψε αυτό. Πάμε με το over 2,5 στο 2.02 της Stoiximan.

Μονό
19:30
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Over 2,5
2.02
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις