Ντερμπάρα και 3.55

ψαγμένα προγνωστικά

Η εβδομάδα του #Fidel ξεκινάει με ντερμπάρα ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά και με σημείο στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Καλή εβδομάδα να έχουμε, με υγεία και πολλά ταμεία. Η εβδομάδα εκκινεί με Stoiximan Super League και το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ενώ σήμερα το απόγευμα υπάρχει και η αναμέτρηση ΟΦΗ – Ολυμπιακός. Πάμε στα ψαγμένα προγνωστικά μας.

Ξεκινάω τη σημερινή στήλη με το ντέρμπι της ημέρας. Με απουσίες οι γηπεδούχοι, εκτός οι ενδεκαδάτοι Χατζισαφί, Γκατσίνοβιτς, Λιβάι Γκαρσία και Αραούχο, εκτός και ο Πιζάρο που αποτελεί σημαντική αλλαγή για τον Αλμέιδα. Η ΑΕΚ έχει κόπωση από το ταξίδι στη Μασσαλία, αλλά ούτε ψυχολογία. Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Αμπερντίν και μάλιστα με εκτεταμένο ροτέισον, με τον Λουτσέσκου να κρατάει φρέσκια την ομάδα του, αλλά και με ψυχολογία.

Γκολ και στα δύο ημίχρονα θα κρατήσω εδώ, αλλά και ένα ειδικό στον καταλογισμό κόκκινης από τον Μπριχ.

Πηγαίνω και στο ΟΦΗ – Ολυμπιακός. Οι γηπεδούχοι έχουν κόψει ήδη τους Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διαδοχικά, ώρα για το τέταρτο μεγάλο φετινό παιχνίδι τους. Ομάδα εξαιρετικά δουλεμένη που κυνηγάει την εξάδα, ενώ ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Κρήτη κουρασμένος. Καθαρά λόγω ενστίκτου, πηγαίνω στο over 0,5 δοκάρι που διπλασιάζει.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:30
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Over 0,5 στο 1ο ημίχ. & over 0,5 στο 2ο ημίχ.
1.87
BET: 25 units
Μονό
19:30
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Καταλογισμός κόκκινης
3.55
BET: 15 units
Μονό
21:30
ΟΦΗ - Ολυμπιακός
Over 0,5 δοκάρι
2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις