Ένα ματς, τέσσερις επιλογές έως 4.55

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel εστιάζει στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός και καταλήγει σε τέσσερις επιλογές έως 4.55.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Κυριακή σήμερα και παρότι το στοιχηματικό κουπόνι είναι γεμάτο, στα ψαγμένα προγνωστικά της σημερινής στήλης θα σταθώ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός για τη Stoiximan Super League.

Καταπονημένος και δίχως ψυχολογία ο Παναθηναϊκός μετά την εντός έδρας ήττα της Πέμπτης με 2-1 από τη Ρεν, πιο ξεκούραστος ο Πανσερραϊκός που έμεινε με το παράπονο το περασμένο Σάββατο, καθώς έφτασε μία ανάσα από την ισοπαλία στο «Κλέανθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη.

Οι «Πράσινοι» μπορεί να κουβαλούν κούραση, όμως έχουν βάθος στο ρόστερ και λογικά θα προχωρήσουν σε ροτέισον, το οποίο δεν τους απαγορεύει να στοχεύσουν σε αρκετά τέρματα. Στην αντίπερα όχθη, οι Σερραίοι διαθέτουν ποιοτικό σύνολο και μπορούν να φανούν επικίνδυνοι.

Κάπως έτσι, θα κρατήσω τόσο το goal/goal σε αποδόσεις τρομερά value, όσο και το ασιατικό over 3, αναμένοντας πως θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Όμως, η ομάδα από τις Σέρρες έχει αποδείξει φέτος πως είναι εξαιρετικά μαχητική. Δεν διστάζει να κλωτσήσει τον αντίπαλο και να μαζέψει κάρτες, με τον προπονητή Πάμπλο Γκαρσία να μεταλαμπαδεύει στους ποδοσφαιριστές του το πάθος που τον διακατέχει.

Κάπως έτσι, θα κρατήσω τόσο τις over 4,5 κάρτες στην αναμέτρηση, όσο και τον καταλογισμό κόκκινης σε απόδοση 4.55.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός
Goal/goal
2.50
BET: 15 units
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός
Over 3 AH
1.90
BET: 25 units
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός
Over 4,5 κάρτες
1.91
BET: 25 units
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός
Καταλογισμός κόκκινης
4.55
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις