ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με Stoiximan Master

Δείτε τις αποδόσεις του ντέρμπι της Δευτέρας, καθώς και τα τελευταία νέα των ομάδων στο koubanezos.gr.

Ντέρμπι στην αγωνιστική αυτή, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα 30/10 στις 19:30 για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Δύο ομάδες που ξεκίνησαν κάπως παρόμοια την σεζόν και που… δείχνουν να φιλοδοξούν στο πρωτάθλημα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Η Ένωση έχει σοβαρή επιβάρυνση αφού προέρχεται από την ήττα με 3-1 στη Μασσαλία. Κακό ματς, αδικήθηκε από την διαιτησία, οι χειρότερες συνθήκες για να ξεκινάς πριν από ένα ντέρμπι. Φυσικά βέβαια και στην OPAP Arena τα δεδομένα αλλάζουν και ουσιαστικά η ομάδα του Αλμέιδα παίρνει boost από τον κόσμο, ενώ μετά την απώλεια στην Κρήτη από τον ΟΦΗ να περιθώρια έχουν στενέψει.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ επίσης πέρασε δύσκολα στην Ευρώπη, αλλά τελικά στη Σκωτία μπόρεσε να επιβληθεί στο τέλος της Αμπερντίν. Με φτερά στα πόδια τους έρχονται οι παίκτες του Λουτσέσκου αλλά και με αντίστοιχη κούραση ώστε να “σπάσουν για πρώτη φορά ” και αυτοί την έδρα της ΑΕΚ. Στόχος το τρίποντο, την προηγούμενη φορά στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό τα πήγε καλά και για 94 λεπτά κέρδιζε.

Η προϊστορία είναι σχετικά μοιρασμένη, αλλά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στατιστικό μετά το χτίσιμο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ εκεί όπου οι γηπεδούχοι έχουν δύο νίκες χωρίς να δεχθούν γκολ κιόλας.

 

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

1 1.75 Χ 3.45 2 5.00

Over 2,5 2.10 Under 2,5 1.80

 

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις