Σχεδόν Νοέμβριο φτάσαμε…

ψαγμένα προγνωστικά

Ατρόμητος - Παναιτωλικός απόψε για τη Stoiximan Super League, μάχη που κεντρίζει το ενδιαφέρον του #Fidel.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Το ευρωπαϊκό τριήμερο αποτελεί αισίως παρελθόν και πλέον η δράση επανέρχεται για τα εγχώρια πρωταθλήματα και τη Stoiximan Super League, με το πρόγραμμα να απλώνεται σε τρεις ημέρες. Απόψε, η αναμέτρηση που μου κέντρισε το ενδιαφέρον για τα ψαγμένα προγνωστικά είναι εκείνη του Ατρομήτου απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ψαγμένα προγνωστικά: «Σπάει» το ρόδι

Νέος τεχνικός πλέον στον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς. Ο Κόουλμαν αποτελεί παρελθόν, στην Τούμπα πήγε με τον Κορακάκη και ηττήθηκε… φιλικά με 2-0. Δεν ανέβασε στροφές ο ΠΑΟΚ, καθάρισε με ευκολία. Ο νέος τεχνικός κοιτάζει πρωτίστως να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών του, καθώς χρόνο για αγωνιστικές αλλαγές δεν είχε.

Ο Παναιτωλικός την περασμένη αγωνιστική εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επικράτησε του Βόλου με το «καθαρό» 2-0, πρώτη νίκη στη σεζόν για την ομάδα του Αγρινίου. Στο Περιστέρι πηγαίνει με κομβικές απουσίες, καθώς απουσιάζουν οι Μπακάκης, Καρέλης, Ντίας, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μπουζούκης.

Εκτιμώ πως ήρθε η ώρα του Ατρομήτου. Το υλικό του για τα δεδομένα του είναι καλό, επί Κόουλμαν προσπαθούσε, αλλά μάταια. Ο νέος προπονητής φέρνει ηλεκτροσόκ και πιστεύω πως θα φέρει και το πρώτο τρίποντο. Εξάλλου, τέλη Οκτώβρη φτάσαμε, κάποια στιγμή πρέπει να έρθει…

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
20:00
Ατρόμητος - Παναιτωλικός
1
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις