Απογευματινά γκολ στην Αυστρία

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel ολοκληρώνει το ευρωπαϊκό τριήμερο με σημείο από την αναμέτρηση Στουρμ Γκρατς - Αταλάντα σε απόδοση 1.80.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Το διήμερο με τις αναμετρήσεις του Champions League αποτελεί παρελθόν και πλέον καλούμαστε να ολοκληρώσουμε το ευρωπαϊκό τριήμερο με ψαγμένα προγνωστικά στο Europa, αλλά και στο Conference League. Πάμε να δούμε τι έχω συγκρατήσει γι’ απόψε.

Ψαγμένα προγνωστικά στην Αυστρία

Στουρμ Γκρατς και Αταλάντα θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους. H Αταλάντα δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ αυστριακό σύλλογο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ οι γηπεδούχοι μετρούν τρία goal/goal & over 2,5 σε τέσσερα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Εξαιρετική φέτος η Στουρμ, πραγματοποιεί ξέφρενη πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα, οδηγώντας την κούρσα του τίτλου, έχοντας κάνει το καλύτερο ξεκίνημά της από τη σεζόν 1997 – 1998. Οι Αυστριακοί θα υποδεχτούν τους «μπεργκαμάσκι» έχοντας πλέον πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με μόλις δύο γκολ παθητικό. Μεταξύ αυτών, και το «διπλό» επί της Ρακόβ (0-1) την προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων.

Η Αταλάντα προέρχεται από το εντός έδρας 2-0 απέναντι στην Τζένοα, διατηρώντας τη θέση της στην πρώτη εξάδας της Serie A. Στο 5-1-3 ο απολογισμός, όλες οι ήττες ήρθαν εκτός έδρας, ενώ μακριά από την έδρα της παρουσιάζει κενά. Στο Europa League μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Στο διά ταύτα, οι Ιταλοί έχουν ποιοτικότερο σύνολο, αλλά μακριά από το σπίτι τους έχουν κενά. Ούτε η άμυνα της Στουρμ εμπνέει, όμως επιθετικά βρίσκει λύσεις. Θα κρατήσουμε το over 2,5.

Απογευματινά γκολ στην ΑυστρίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Απογευματινά γκολ στην Αυστρία

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:45
Στουρμ Γκρατς - Αταλάντα
Over 2,5
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις