Ημέρα ειδικών στο 1.93 και 2.88

προγνωστικά κληματσούδας

Ημέρα ειδικών στοιχήματων για τον #Klhmats ο οποίος αναλύει στατιστικά και καταλήγει στο 1.93 και 2.88.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Δεύτερη βραδιά όπου το Champions League μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας και απόψε αποφάσισα να στραφώ σε κάποιες ειδικές αγορές, αφού το πρόγραμμα και τα ζευγάρια μου το επιτρέπουν.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Ξεκινάω τη σημερινή στήλη από τη Βαρκελώνη και την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η ομάδα του Τσάβι πέρασε διά πυρός και σιδήρου από το «Ντραγκάο» την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον έχει τον πλήρη έλεγχο. Μετράει 2/2 με μηδέν παθητικό και απόψε έχει την ευκαιρία να διευρύνει το σερί της απέναντι στην αδύναμη Σαχτάρ, η οποία ωστόσο την περασμένη αγωνιστική πέρασε με 3-2 από την Άντβερπ και μάλιστα με ανατροπή (3-2 από 2-0).

Σαφώς και η διαφορά δυναμικότητας είναι αισθητή, όμως εκτιμώ πως οι παίκτες του Τσάβι δεν θα υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Εξάλλου, ο Ισπανός τεχνικός καλείται να διαχειριστεί έξι κομβικά προβλήματα και να βρει παίκτες που θα ηγηθούν. Ένας εξ’ αυτών δεν αποκλείεται να είναι και ο Φεράν Τόρες. Απόψε αναμένεται να εκκινήσει στην κορυφή και πιστεύω πως θα αποτελέσει σημείο αναφοράς. Κρατάω τις δύο προσπάθειές του στην εστία.

Συνεχίζω στη Γερμανία, εκεί όπου η Λειψία θα υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα. Μία νίκη και μία ήττα μετράει η ομάδα της Γερμανίας, η οποία απόψε καλείται να φτάσει στους έξι βαθμούς και να πάρει προβάδισμα για τη δεύτερη θέση. Όπως αντικατοπτρίζουν οι αποδόσεις, η διαφορά με τον Ερυθρό είναι αισθητή. Η Λειψία παίζει επιθετικό και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, δημιουργεί ακατάπαυστα και φέρνει σε δύσκολη θέση τον εκάστοτε αντίπαλο. Κρατάω τις over 6,5 προσπάθειες στην εστία για τους γηπεδούχους λίγο κάτω από τον διπλασιασμό.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μονό
19:45
Μπαρτσελόνα - Σαχτάρ Ντόνετσκ
Τόρες 2+ προσπάθειες στην εστία
2.88
BET: 25 units
Μονό
22:00
Λειψία - Ερυθρός Αστέρας
Λειψία over 6,5 προσπάθειες στην εστία
1.93
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις